"Για όλους φτάνει το τέλος"

"Για όλους φτάνει το τέλος"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τέλος μιας μεγάλης καριέρας  προανήγγειλε ο Κώστας Κατσουράνης μιλώντας στην “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ”. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ βρίσκεται στην Αυστραλία προκειμένου να παίξει σε ένα παιχνίδι με τη φανέλα της Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ, για το Κύπελλο. Και όπως ξεκαθάρισε η αποχώρηση του από τους αγωνιστικούς χώρους φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο  Κώστας Κατσουράνης:

Για την απόφαση να αγωνιστεί στην Αυστραλία: “Έγιναν κάποιες επαφές με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου (σ.σ. Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ). Με πήραν τηλέφωνο, μου ζήτησαν να έρθω να τους βοηθήσω για ένα παιχνίδι. Το είδα ως μια εμπειρία. Η Μελβούρνη έχει πάρα πολλούς Έλληνες και ήταν μια καλή ευκαιρία να τους γνωρίσω από κοντά”.

Για το αν θα παίξει παραπάνω από ένα παιχνίδι: “Όχι, είναι για ένα παιχνίδι. Ήταν μια καλή πρόταση. Ένα ωραίο ταξίδι, μια νέα περιπέτεια. Ήδη το απολαμβάνω. Οι Έλληνες μού δείχνουν μεγάλο σεβασμό. Εύχομαι να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα που με προσκάλεσε. Να τα δώσουμε όλα και να πετύχουμε κάτι καλό. Η ομάδα δεν είναι φαβορί, αλλά είναι ένα ιστορικό ματς”.

Για το εάν τον ρωτάει ο κόσμος για το ελληνικό ποδόσφαιρο: “Όχι πάρα πολύ. Ασχολούνται πιο πολύ με τις δικές τους ομάδες. Υπάρχουν πολλές ελληνικές ομάδες εδώ. Σε διάφορες κατηγορίες. Και προσπαθούν να χτίσουν και αυτοί κάτι καλό. Έχουν αρκετά καλές εγκαταστάσεις”.

Για το εάν έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση: “Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο, από την στιγμή που μπαίνει ο Οκτώβρης και δεν έχω κάποια ομάδα. Το βλέπω πολύ δύσκολο να βρω και στη συνέχεια. Νομίζω πως για όλους φτάνει το τέλος κάποια στιγμή”.

Για την επόμενη μέρα: “Εγώ είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Ακόμα δεν έχω κατασταλάξει σε ποιο πόστο. Είναι ακόμα μπερδεμένο το μυαλό μου”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X