Μιλοβάνοβιτς, "Ζορό", νίκες

Μιλοβάνοβιτς, "Ζορό", νίκες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ΑΕΚ το σημερινό ματς στη Βέροια δεν είναι απλώς κρίσιμο αλλά κομβικό. Και προφανώς ο αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Όμως από το συγκεκριμένο γήπεδο, ακόμα και στην καταραμένη σεζόν της καταστροφής, η ΑΕΚ έχει καλές αναμνήσεις. Άλλωστε από εκείνη την ισοπαλία στον μακρινό Απρίλη του 1997 και μετά, η Ένωση περνούσε πάντα νικηφόρα από τις επισκέψεις της στην Βέροια. Και αυτό το ξέρει καλά και ο νυν τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε πετύχει το ένα από τα τρια γκολ, στο εμφατικό 3-0 της Ένωσης στη Βέροια τον Μάρτη του 1999. Αποτέλεσμα που ήταν κρίσιμο στην μάχη που έδινε η ΑΕΚ για το εισιτήριο που θα οδηγούσε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ÌÐËÁÍÊÏ / ÂÅÑÏÉÁ - ÁÅÊ BLANCO / VERIA - AEKΒεβαίως στα νεότερα χρόνια, το γήπεδο της Βέροιας έγινε περισσότερο γνωστό καθώς “έβγαλε” τον “Ζορό” της ΑΕΚ. Όπου “Ζορό”, βάλτε τον Ισμαέλ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός πριν από το ματς στην Βέροια είχε πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ατρόμητο. Στους πανηγυρισμούς σχημάτισε με τα χέρια του, το σήμα του Ζορό. Στη Βέροια σκόραρε και πάλι και τότε πήρε και με την… βούλα το παρατσούκλι. Και αυτό διότι έβγαλε από την κάλτσα του μια μάσκα του Ζορό και την φόρεσε για πρώτη φορά κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών. Στη συνέχεια έγινε μεγάλη κουβέντα για το αν έπρεπε ή όχι να παίρνει κίτρινη κάρτα, τελικά η μάσκα έφυγε στα επόμενα παιχνίδια, αλλά το παρατσούκλι έγινε. Παρεμπιπτόντως, εκείνο το ματς με την Βέροια ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην πρεμιέρα της σεζόν 2007-08. Όμως λόγω των μεγάλων πυρκαγιών τότε, είχε αναβληθεί και πρώτα είχε διεξαχθεί το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.

Ακόμα πάντως και στην τραγική σεζόν 2012-13 που οδήγησε στην καταστροφή, η ΑΕΚ πέρασε από την Βέροια με νίκη. Και μάλιστα με το πολύ εμφατικό 4-0 και τον Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο να πανηγυρίζει σαν να κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ. Όχι άδικα καθώς από εκείνο το ματς, η ΑΕΚ ξαναείδε μόλις μια εκτός έδρας νίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X