Εχει μείνει (πολύ) πίσω

Εχει μείνει (πολύ) πίσω
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηρθε στην Ελλάδα για τις υπογραφές στο διετές συμβόλαιο του με την ΠΑΕ στα τέλη Ιουνίου. Ακολούθησε όλη την προετοιμασία της ΑΕΚ, έπαιξε σε αρκετά φιλικά αλλά η εικόνα του Θέσαρ Αρθο δεν δικαίωνε την επιλογή να έρθει για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας στην Super League.

Ετσι, οι Δημήτρης Κολοβέτσιος, Ανταμ Τζανετόπουλος και Βασίλης Λαμπρόπουλος τον «προσπέρασαν» με αποτέλεσμα να αποτελούν τις επιλογές του Τραϊανού Δέλλα για το κέντρο της άμυνας. Ενός προπονητή που έβγαλε το… ψωμί του στην καριέρα του αγωνιζόμενος ως στόπερ και αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς στην Ελλάδα και ξέρει πολύ καλά τις απαιτήσεις της θέσης.

Αποτέλεσμα ο Αρθο (τον προσεχή Γενάρη γίνεται 30) στα τέσσερα πρώτα επίσημα ματς της ΑΕΚ, να καθίσει μόνο μία φορά στον πάγκο και τα άλλα τρία να τα δει από την εξέδρα. Αύριο στη Βέροια θα δει την «μάχη» για μία θέση στην άμυνα να γίνεται ανάμεσα στον Λαμπρόπουλο και τον Κολοβέτσιο (σύμφωνα και με τις δοκιμές Δέλλα), για να παίξουν στο πλάι του Τζανετόπουλου. Και αν επιβεβαιωθεί αυτό, τότε τέλη Σεπτέμβρη δεν θα έχει μετρήσει ούτε μία επίσημη συμμετοχή της ΑΕΚ παρότι αποκτήθηκε ως μεταγραφή πριν λίγους μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X