Original 21 Λονδίνου: «Τα πιο ωραία τα χρόνια»

Original 21 Λονδίνου: «Τα πιο ωραία τα χρόνια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Original Λονδίνου, ένεκα των 16 έτων λειτουργίας του συνδέσμου που ταξιδεύει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, για χάρη της ΑΕΚ.

«Κάποια μέρα κοιτάζοντας πίσω, τα χρόνια που αγωνίστηκες θα σου φαίνονται τα πιο ωραία»

Κάθε 21η Σεπτέμβρη το μυαλό γυρνά σε όλες εκείνες τις στιγμές που εδώ και 16 χρόνια έχουν δημιουργήσει τη δική τους ιστορία εδώ στην ξενιτιά.

Σήμερα Σάββατο, 26/09 και ώρα 18:30, όλοι σαν Οικογένεια μαζευόμαστε στο κιτρινόμαυρο δωματιάκι της ξενιτιάς (98 Victoria Road NW10 6NB North Acton) για να κοιτάξουμε πίσω τα 16 χρόνια συνεχούς αγώνα να ακολουθάμε την ΑΕΚ παντού και να πάρουμε δύναμη για τα επόμενα αμέτρητα αλλά τόσο “λίγα” χιλιόμετρα για να είμαστε στο πλευρό σου ΑΕΚάρα μου.

Αγαπημένες παρουσίες από Αθήνα, Λιβόρνο και φυσικά από τον κιτρινόμαυρο Αγγλικό βορρά θα βρίσκονται μαζί μας για να φωνάξουμε ακόμα μια φορά δυνατά “… η ΑΕΚάρα να γ… για τα παιδιά στη ξενιτιά”

ΑΕΚ χ… Original Λονδίνο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X