"Να μειώσουμε τα λάθη μας"

Ο «τίμιος γίγαντας» της ΑΕΚ Ζήσης Σαρικόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τους Σκαϊλάινερς, μιλώντας στην κάμερα του OTE TV εμφανίστηκε προβληματισμένος για την εμφάνιση, αλλά σίγουρος για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα. «Η αναλογία ασίστ και λαθών προβληματίζει. Δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε, η άμυνα των αντιπάλων ήταν πολύ πιεστική, κάναμε πολλά λάθη και δεχτήκαμε πολλά καλάθια στον αιφνιδιασμό. Είναι λογική η εικόνα σε κάποιον βαθμό, αλλά πρέπει να δούμε τι γίνεται. Έχουμε πίστη στη δουλειά μας, αλλά πρέπει να μειώσουμε τον αριθμό των λαθών, γιατί ουσιαστικά σε δέκα μέρες αρχίζουν οι υποχρεώσεις μας. Έχουμε τρία πολύ δυνατά φιλικά, δύο με την Μπεσίκτας και ένα με την Εφές, ενώ έχουμε αμέσως μετά τρία δύσκολα παιχνίδια, με τον Άρη στο Κύπελλο, τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και το Eurocup».

Ο σέντερ της ΑΕΚ μίλησε και για την συνύπαρξη του κάτω από τα καλάθια με τον Ντάνιελ Όρτον: «Ο Ντάνιελ είναι πολύ καλός παίκτης, είναι διαφορετικός από τον Μενσά-Μπονσού. Το πιο σημαντικό γι’ αυτόν είναι να ελέγξει τον εκνευρισμό του κι έχει πολλά να προσφέρει. Εγώ θέλω να καθιερωθώ περισσότερο, να αποδείξω πως μπορώ να σταθώ στο επίπεδο αυτό και ότι δεν ήταν τυχαία η κλήση μου στην Εθνική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X