Χρήσιμη ήττα για την ΑΕΚ

Χρήσιμη ήττα για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η ΑΕΚ να μην κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο τουρνουά “Π. Οικονομάκης”, καθώς έχασε με 80-63 από τους Σκαϊλάινερς. Όμως αυτό ήταν ίσως το τελευταίο που απασχολούσε τον Ντράγκαν Σάκοτα. Εκείνο που έτσι κι αλλιώς ήθελε ο τεχνικός της ΑΕΚ, ήταν να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Και υπό αυτή την έννοια, ακόμα και η ήττα, μπορεί να φανεί χρήσιμη. Βλέπετε, το ματς απέναντι στους Γερμανούς, ανέδειξε τις αδυναμίες που έχει ακόμα η ΑΕΚ. Όπως για παράδειγμα στην αμυντική της λειτουργία. Αυτό είναι κάτι που ήδη υπήρχε από πέρυσι και που ο Σάκοτα θέλει οπωσδήποτε να διορθώσει. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό πως ο συνεργάτης του τεχνικού της ΑΕΚ, Άγγελος Κορωνιός δήλωσε πριν από το ματς, πως η “νέα ομάδα θα πρέπει να κτιστεί πάνω στην άμυνα”. Όμως κάτι τέτοιο δεν βγήκε στο γήπεδο, καθώς από κακές άμυνες της ΑΕΚ, οι Γερμανοί άνοιγαν και διατηρούσαν την διαφορά, ακόμα και όταν οι “κιτρινόμαυροι” πλησίαζαν.

Επίσης στο ματς απέναντι στους Γερμανούς, η ΑΕΚ είχε ζητήματα και στην επίθεση της. Κυρίως διότι έκανε πολλά και σχεδόν αβίαστα λάθη. Ακόμα και σε αιφνιδιασμούς. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως παρότι η ΑΕΚ είναι μια φύση επιθετική ομάδα, έμεινε πολύ χαμηλά στο σκορ. Βεβαίως ο Σάκοτα συνολικά έκανε πειράματα στο ματς αυτό. Ο Ντούσαν Σάκοτα δεν έπαιξε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο. Ενώ στο δεύτερο δεν έπαιξε ο Σκράμπ και Χέρστον μπήκε για πολύ λίγο στο παρκέ. Και όπως και να έχει, αυτή η ήττα θα είναι χρήσιμη, προκειμένου ο “Σάλε” να βγάλει συμπεράσματα και να δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένες αδυναμίες.

Μοναδική όαση οι εντυπωσιακές αμυντικές προσπάθειες του Όρτον και τα τρομερά κοψίματα του, αλλά και η παρουσία του Μιλόσεβιτς στο πρώτο ημίχρονο.

Τα δεκάλεπτα: 12-22, 32-39, 46-57, 63-80

AEK : Παπαντωνίου 5 (1), Κάρτερ 10 (2), Σκραμπ 6, Ουόρεν 7 (1), Χέρστον, Σάκοτα 8 (2), Κατσίβελης 8 (1), Σαρικόπουλος 4, Mιλόσεβιτς 8 (1), Όρτον 6, Μαυροκεφαλίδης 1.

ΣΚΑΪΛΑΪΝΕΡΣ: Κλάιν, Όλτενμπουργκ 4, Μερτς 2, Ζιμπ, Βόιγκτμαν, Ρίχτερ 5 (1), Ρόμπερτσον 15 (1), Μόρισον 14, Τέοντορ 12, Ντόρνεκαμπ 11 (3), Ντίσμα 16 (4), Λίτλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X