Θέλουν τον χρόνο τους

Θέλουν τον χρόνο τους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε παιχνίδι προσφέρει χρήσιμα συμπεράσματα. Η ΑΕΚ κατέβαλε το Ρέθυμνο στην τελευταία φάση. Με τον ίδιο αντίπαλο, την περυσινή σεζόν είχε χάσει στην τελευταία φάση, με τον Ουίλμπεκιν να αστοχεί σε λέι απ. Φέτος, ο Ορτον έστειλε τη μπάλα στο καλάθι και η ΑΕΚ γύρισε το παιχνίδι. Αυτό δείχνει μέταλλο, μια ομάδα που δεν παραδίδεται, που επιτυγχάνει εκεί όπου απέτυχε πέρυσι.
Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετά σημεία που προκαλούν προβληματισμό. Τα περισσότερα προκύπτουν από την περιφερειακή γραμμή. Ο Γουόρεν είναι παίκτης ταχύτατος, που ξέρει να σκοράρει, αλλά έδειξε μεγάλη αδυναμία στην οργάνωση του παιχνιδιού. Ο Κάρτερ είχε εκλάμψεις, ο Χέρστον έδειξε ακόμα πως θέλει τον χρόνο του. Ο Κατσίβελης ήταν καλός αμυντικά, ο Σκραμπ (εύλογα) ακόμα δεν ξέρει που βρίσκεται καλά – καλά.
Ο Σάκοτα δεν δίστασε να παραδεχθεί πως η εικόνα της ομάδας του ήταν τραγική στο πρώτο μέρος, όταν το Ρέθυμνο προηγήθηκε με δέκα πόντους. Ξέρει πως υπάρχει χρόνος για να διορθωθούν οι αδυναμίες και να βρεθούν λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Η ΑΕΚ δέχθηκε πολλούς πόντους από το Ρέθυμνο, ενώ επιθετικά στηρίχθηκε επί της ουσίας σε δύο παίκτες. Το παιχνίδι πρέπει να γίνει πολυδιάστατο και ο Σάκοτα περιμένει άμεσα την άνοδο κάποιων παικτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X