"Χτυπάει" την ...πόρτα της ενδεκάδας

"Χτυπάει" την ...πόρτα της ενδεκάδας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κι όμως από την ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα υπάρχει κέρδος και έχει ονοματεπώνυμο. Πέτρος Μάνταλος. Ο διεθνής άσος της Ένωσης έπαιξε σχεδόν μισή ώρα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά κατάφερε να αλλάξει δημιουργικά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του και να αποτελέσει σε τρεις περιπτώσεις πηγή κινδύνου για την εστία των γηπεδούχων. Εκτός από τις δύο σημαντικές ευκαιρίες που έχασε στο 91ο και στο 95ο λεπτό, ήταν αυτός που αρχικά με την κίνηση και στη συνέχεια με την πάσα του, έβγαλε μόνο τον Αντρέ Σιμόες στην “καρδιά” της περιοχής του ΠΑΟΚ, πριν τον γκρεμίσει ο Κάτσε.

Γενικά ο Μάνταλος έδειξε ότι πλέον είναι απόλυτα έτοιμος για να αναλάβει ξανά ηγετικό ρόλο στην ενδεκάδα του Δικεφάλου και όπως φαίνεται δεν αργεί η στιγμή που ο Τραϊανός Δέλλας θα τον επιλέξει στο αρχικό σχήμα. Η ποιότητά του άλλωστε είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη. Είναι βέβαιο πλέον ότι ο Δέλλας θα κληθεί να κάνει πράξη την ατάκα που είχε πει μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα, όταν είχε απαντήσει με τη φράση “όλοι οι καλοί χωράνε”, στην ερώτηση για το πως θα χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα τους Μάνταλο, Βάργκας και Μπουονανότε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X