ΑΕΚ είσαι, να μη φοβάσαι

ΑΕΚ είσαι, να μη φοβάσαι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομολογώ ότι έζησα πολύ έντονα το ντέρμπι της Τούμπας, βρισκόμενος στο γήπεδο συνολικά περισσότερες από τέσσερις ώρες. Ωστόσο αυτό που έμεινε όχι μόνο σε μένα , αλλά και στους περισσότερους φαντάζομαι, είναι η πίκρα από την εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Θέλω επίσης να μαρτυρήσω ότι αυτό το 4-3-3 που δοκίμαζε ο Δέλλας την προηγούμενη εβδομάδα δεν μου καθόταν καλά. Αλλά από τη στιγμή που δεν είμαστε στις προπονήσεις να βλέπουμε καθημερινά τι συμβαίνει, το προσπέρασα, περιμένοντας το ματς.

Στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου μιλώντας με συναδέλφους δεν έβλεπα πως μπορούμε να γλιτώσουμε με λιγότερα από δύο γκολ στη πλάτη. Είδα τον φόβο στους παίκτες, που σε ένα ολόκληρο ημίχρονο, είναι ζήτημα αν έκαναν 2-3 πράγματα σωστά. Και εδώ έρχεται το «ΑΕΚ είσαι να μη φοβάσαι».

Μια μεγάλη ομάδα που κανονικά δεν πρέπει να …βλέπει κανέναν και να προσπαθεί να γίνει το αφεντικό σε ένα παιχνίδι από το πρώτο του λεπτό, δεν γίνεται να αλλάζει τον σχηματισμό με τον οποίο αγωνίζεται όλο το προηγούμενο διάστημα. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού της, επειδή ο ΠΑΟΚ παίζει το 3-5-2.

Δεν γίνεται να φοβάσαι τον ΠΑΟΚ και τον κάθε ΠΑΟΚ, είτε παίζοντας στη Τούμπα, είτε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σεβασμός ναι, φόβος όχι. Η ΑΕΚ φοβήθηκε πολύ το ματς. Και κοίταξε να το κλέψει. Της βγήκε στο πρώτο μέρος και τα είχε καταφέρει μέχρι το 63΄. Με όλα τα κακώς κείμενα που αναφέρθηκαν και χθες κατά την διάρκεια της ημέρας από το enwsi.gr

Στο δικό μου φτωχό μυαλό, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να αλλάξει τον αγωνιστικό του προσανατολισμό. Το σκεφτόταν άλλωστε ο Τούντορ, αλλά εν τέλει δεν το προχώρησε. Φοβόταν λέει τα άκρα της ΑΕΚ. Ότι και να φοβόταν, στο γήπεδο είδαμε άλλα. Δεν ξέρω αν τους έφτιαξε πριν το ματς, ούτε ήμουν στα αποδυτήρια για να ακούσω τι τους είπε.
Το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε την προετοιμασία της ΑΕΚ για αυτό το ματς. Δεν δικαίωσε το κάτι σαν 4-3-3, δεν δικαίωσε τα δεκάρια-εξτρέμ που εγκλωβίστηκαν.
Δεν μηδενίζω κανέναν, καταγράφω τα όσα είδαν τα ματάκια μου στο γήπεδο. Και ελπίζω ότι στη συνέχεια θα δούμε (κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια), την ΑΕΚ του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Οι απόψεις όλων είναι σεβαστές και μπορούμε να κάνουμε κουβέντα. Τα λάθη του προπονητή είναι δεδομένα και τα παραδέχτηκε και ο ίδιος. Το παιχνίδι δεν γυρίζει πίσω.

Υ.Γ Σκοπίμως δεν αναφέρθηκα στο πέναλτι που δεν έδωσε ο Σιδηρόπουλος, γιατί με πείραξε περισσότερο ο τρόπος που είδα την ομάδα μου να λειτουργεί. Αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Όταν κάποιος είναι κακός, δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούται να πάρει το καραμπινάτο πέναλτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X