Απέφυγε την ΕΕΑ ο Μαρινάκης

Επιστολή Ανδρεάδη στην ΕΕΑ για τον Μαρινάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού έχει διαπιστώσει σε πρώτη φάση, πως  υπάρχει ασυμβίβαστο στην κατοχή της θέσης του προέδρου της ΠΑΕ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη από τη στιγμή που του έχει επιβληθεί ο γνωστός περιοριστικός όρος. Και αυτός ήταν ο λόγος που κάλεσαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού σε ακρόαση.

Αντ’ αυτού, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έστειλε τον δικηγόρο του, Βασίλη Δημακόπουλο και τον δικηγόρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Θόδωρο Γιαννίκο, οι οποίοι βρέθηκαν για περίπου 15 λεπτά εντός της αιθούσης που συνεδριάζει η Επιτροπή και απάντησαν στα σχετικά ερωτήματα. Προς το παρόν είναι άγνωστο αν θα υπάρξει εντός της ημέρας κάποια απόφαση.

Να θυμίσουμε πως μέλη της ΕΕΑ κρίνουν πως υπάρχει ασυμβίβαστο στην κατοχή της θέσης του προέδρου της ΠΑΕ από τη στιγμή που του έχει επιβληθεί ο γνωστός περιοριστικός όρος και δεν θεωρούν ότι έχει βάση η ερμηνεία περί τυπικής προεδρίας από την πλευρά Μαρινάκη που παραμένει στον προεδρικό θώκο. Μέλη της Επιτροπής υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί από την προεδρία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Η ΕΕΑ θέλει να διευκρινίσει αν υπάρχει παραβίαση του αθλητικού νόμου, την ώρα που έχει χορηγήσει στον Ολυμπιακό πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα «με επιφύλαξη» γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X