Προπόνηση με... ποδοτένις στον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Προπόνηση με... ποδοτένις στον ΠΑΟΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα επίπονο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου ανάγκασαν τον Ιγκόρ Τούντορ να επιλέξει μία πιο χαλαρή προπόνηση, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αποφορτίσει τους παίκτες του.

Διαφορετική από τις συνηθισμένες ήταν η προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ποδοτένις, γέλια, πειράγματα και γενικώς πιο διασκεδαστικό κλίμα, με τον Ιγκόρ Τούντορ με τον τρόπο αυτό να αποφορτίζει τους παίκτες του ενόψει ΑΕΚ.

Δείτε τι αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Μετά από τέσσερις σκληρές προπονητικές ώρες μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Ίγκορ Τούντορ αποφάσισε τη Δευτέρα (21.09) να αποφορτίσει σωματικά και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του.

Έτσι η προπόνηση ήταν και μικρής διάρκειας, αλλά και χαμηλής έντασης με λίγες ασκήσεις προθέρμανσης και στη συνέχεια τα… αγαπημένα παιχνίδια ποδοτένις.

Αντόνις, Τσίμιροτ και Λέοβατς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X