Θετικός σε αλκοτέστ ο Εσιέν!

Θετικός σε αλκοτέστ ο Εσιέν!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάικλ Εσιέν βρισκόταν σε τροχιά ντεμπούτου με τον Παναθηναϊκό, αφού θεωρητικά είχε ολοκληρωθεί η αποθεραπεία του μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στη Γερμανία για το πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς.

Το πρωί της Κυριακής ο Γκανέζος μέσος αποχώρησε για προληπτικούς λόγους από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, γεγονός που σκόρπισε απογοήτευση τόσο στον παίχτη όσο και στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που τον υπολόγιζαν για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν τη Δευτέρα, ο παίκτης φαίνεται να αντιμετωπίζει κι άλλα προβλήματα. Συγκεκριμένα τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από βραδινή έξοδο, οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό, όταν έπεσε σε αστυνομικό μπλόκο.

Από τον έλεγχο που έγινε, βρέθηκε θετικός σε κατανάλωση αλκοόλ με την τιμή να φτάνει το 0,30. Η συγκεκριμένη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα ενός οδηγού κατατάσσεται στο χαμηλό όριο (ζώνη 0,25 – 0,40) και η ποινή που προβλέπεται από τον ΚΟΚ για μία τέτοια παράβαση είναι πρόστιμο 200 ευρώ. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: contra.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X