"Πάμε για νίκη απέναντι στην ΑΕΚ"

"Γυάλισε" στην ΑΕΚ ο Πέλκας και εξετάζεται διακριτικά η περίπτωσή του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύνθημα νίκης απέναντι στη ΑΕΚ έδωσε ο Δημήτρης Πέλκας, μετά το τέλος του αγώνα με τη Καμπάλα.

“Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλός και η Καμπάλα έπαιζε κυρίως άμυνα. Δεν βρήκαμε χώρους και κρατάμε πως δεν δεχτήκαμε γκολ. Συνεχίζουμε.Υπάρχουν οι καλές και οι κακές μέρες. Ακόμη δεν έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι Κυριακή και Πέμπτη. Το κεφάλι κάτω και συνεχίζω.

Προσπαθούμε να παίξουμε στρωτό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να νικήσουμε απέναντι στην ΑΕΚ. Έχουμε πολλά και δύσκολα ματς. Είναι μια δύσκολη περίοδος και θα προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς”.

Για το παιχνίδι με τη Καμπάλα μίλησαν και οι

Γιώργος Τζαβέλλας: “Κερδίσαμε ένα βαθμό σήμερα, μη βλέπετε ότι χάσαμε δυο βαθμούς. Υπάρχει συνέχεια ακόμη, μπορούμε να πάρουμε στα άλλα, εναπομείναντα παιχνίδια αυτούς τους βαθμούς. Πρέπει να δούμε τα θετικά και πιστεύω ότι παίξαμε καλά”.

Ρικάρντο Κόστα: “ Είναι απώλεια η ισοπαλία. Επειδή η Καμπάλα είναι δυνατή ομάδα, δεν είναι κακός ο βαθμός. Είναι μια ποιοτική ομάδα η Καμπάλα, το έδειξε με τον Παναθηναϊκό. Είχαμε ευκαιρίες, όπως το τετ α τετ, αλλά πιστεύω πως θα κάνουμε καλή δουλειά στη συνέχεια και θα μαζέψουμε βαθμούς για να προκριθούμε.

Η Καμπάλα είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ο Περέιρα είναι καλός παίκτης, θα βοηθήσει την Καμπάλα”.

Ρόμπιν Όλσεν: “Ήταν δύσκολα σήμερα… Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα στην έδρα της. Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα θέλαμε. Δε μου άρεσε το αποτέλεσμα, αλλά δεν χάσαμε. Ο ένας βαθμός είναι καλύτερος από τους μηδέν”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X