Δικαίωση με τον Κατσίβελη

Δικαίωση με τον Κατσίβελη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν εύλογο, πως μετά την εντυπωσιακή νίκη της ΑΕΚ επί της Σάσαρι οι προβολείς θα έπεφταν πάνω στον σούπερ Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Για τον «Μαύρο» πάντως, είναι γνωστό τι μπορεί να προσδοκά κάποιος. Εκείνος που κατέπληξε και έκανε τον Σάκοτα να χαμογελά ενθουσιασμένος ήταν ο Δημήτρης Κατσίβελης. Ο 24χρονος άσος έκανε πράγματα και θαύματα και δικαίωσε απόλυτα τον Σάκοτα που του έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Ο Κατσίβελης δεν είχε παίξει πολύ στο πρώτο παιχνίδι με τη Σάσαρι, αλλά με τη δουλειά του στις προπονήσεις είχε πείσει τον Σάκοτα να πάρει χρόνο. Ηταν εξαιρετικός στην οργάνωση του παιχνιδιού όταν χρησιμοποιήθηκε ως πλέι μέικερ, αλλά και ως σούτινγκ γκαρντ μαζί με τον Ουόρεν. Με τους δύο παίκτες η ΑΕΚ είχε ταχύτητα και ο Κατσίβελης έμοιαζε με…σπρίντερ.
Υπήρχαν στιγμές, κατά τις οποίες ο Κατσίβελης ήταν απολαυστικός στο παιχνίδι του και γέννησε μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια. Ετσι και αλλιώς είναι ένας παίκτης που έχει να περιμένει πολλά η ΑΕΚ από αυτόν, δεδομένου πως αισθάνεται ακόμα καλύτερα φορώντας τη φανέλα της ομάδας που αγαπά από μικρό παιδί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X