Η "Βασίλισσα" στο τελετουργικό της Δευτέρας

Η "Βασίλισσα" στο τελετουργικό της Δευτέρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι σταθερά επίσημη προσκεκλημένη της πρωταθλήτριας Σάσαρι. Τη Δευτέρα θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, φιλικό παιχνίδι, το οποίο δεν αποκλείεται να διεξαχθεί σε ανοικτό γήπεδο.

Αναλυτικά:

Οι εκδηλώσεις τίτλου της Ντιναμό Σάσαρι συνεχίζονται και κορυφώνονται τη Δευτέρα (14/09). Σταθερά επίσημη προσκεκλημένη της πρωταθλήτριας Ιταλίας, η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το «τελετουργικό» της ερχόμενης Δευτέρας, η τρίτη –κατά σειρά- αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Ντιναμό Σάσαρι δεν αποκλείεται να διεξαχθεί σε ειδικά διαμορφωμένο ανοικτό χώρο, στο EXPO CENTER του Μιλάνου, στις 19:30. Αυτή τουλάχιστον είναι η αρχική σκέψη και σχετικά έχει ενημερωθεί και η ΑΕΚ. Η διεξαγωγή αγώνα αυτού του τύπου θα εξαρτηθεί κι από τις καιρικές συνθήκες.
Αναλυτικά το Πρόγραμμα:
16:00: Παρουσίαση του Τροπαίου Sardegna Expo Milano 2015. Παρουσία πολιτικής αντιπροσωπείας της Περιφέρειας της Σαρδηνίας, αντιπροσωπείας της EXPO, του προέδρου της Ντιναμό, Stefano Sardara, του προπονητή της Ντιναμό, Meo Sacchetti, και του προπονητή της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα.
16:30: Συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων και οπαδών ή επισκεπτών σε χώρο στο Περίπτερο της Σαρδηνίας και επίσκεψη στα άλλα περίπτερα της Έκθεσης.

17:30: Οι ομάδες θα αφιερώσουν χρόνο για υπογραφές αυτογράφων και φωτογραφίες με τον κόσμο.
18:00:  Διαγωνισμός στις ελεύθερες βολές για τους οπαδούς.
18:45: Η Ντιναμό γιορτάζει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος για το 2014-2015, παρουσία θεσμικών οργάνων μπροστά από το Media Center.
19:30: Sardegna Expo Milano 2015 τρόπαιο – φιλικός αγώνας: Ντιναμό Σάσαρι εναντίον ΑΕΚ.
21:30:  «Φιλική» κουβέντα ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο ομάδων και των οπαδών – Γαστρονομικό «ταξίδι» στις γεύσεις της Σαρδηνίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X