Ενθουσιασμένοι στην ΑΕΚ από τις εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Ενθουσιασμένοι στην ΑΕΚ από τις εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτω από απόλυτο επαγγελματικά  πρότυπα δουλεύει η ΑΕΚ στη Σαρδηνία, προκειμένου να είναι έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι κιτρινόμαυροι  διαμένουν στο “geovillage-olbia-resort” και έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εγκαταστάσεις. Για την ακρίβεια οι παίκτες είναι ενθουσιασμένοι από τις ανέσεις που έχουν στη καθημερινότητα τους.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι εκστασιασμένος από τη διαμονή της ομάδας στο συγκεκριμένο μέρος.  Όπως μπορείτε να δείτε και από τις σχετικές φωτογραφίες, το συγκεκριμένο συγκρότημα παρέχει πολλές λειτουργίες, κάτι που διευκολύνει τη δουλειά των ανθρώπων της “Βασίλισσας” που βρίσκονται μαζί της στη Ιταλία.

 

olbia geovillage-olbia-resortgeovillage_centro_nuoto_02 geovillage_geopalace_08 geovillage-11 geovillage-olbia-resort geovillage-olbia-resort1_original geovillage-olbia-resort11 olbia

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X