Κρίνεται το μέλλον των Χάτσικα - Αργυράκη

Πρώτη με όνειρα και φιλοδοξίες για τους "μάγκες" (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιτροπή μεταγραφών της ομοσπονδίας θα εξετάσει σε λίγη ώρα το  αίτημα των Ηλία Χάτσικα και Αντώνη Αργυράκη να αποχωρήσουν από την Αναγέννηση Βύρωνα

Να θυμίσουμε πως αμφότεροι έχουν συμφωνήσει με την ΑΕΚ ξεκινώντας μάλιστα προπονήσεις, ωστόσο η πρώην ομάδα τους, Αναγέννηση Βύρωνα αρνήθηκε να τους δώσει την ελευθέρας τους. Για αυτό το λόγο και οι δύο παίκτες προσέφυγαν στην ΟΧΕ ζητώντας να πάρουν στα χέρια τους τα δελτία τους και να επιλέξουν για το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους.

Σήμερα είναι η κρίσιμη μέρα καθώς η επιτροπή μεταγραφών της ομοσπονδίας χάντμπολ θα εξετάσει το αίτημα των αθλητών να αποχωρήσουν από την Αναγέννηση και να μεταγραφούν στην ΑΕΚ και κατόπιν το Δ.Σ. της ΟΧΕ ως είθισται θα επικυρώσει την όποια απόφαση.

Στις τάξεις του “Δικεφάλου” ελπίζουν πως σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο στο συγκεκριμένο θέμα και οι δύο αθλητές θα υπογράψουν κανονικά τα συμβόλαια τους με την ομάδα χάντμπολ. Να θυμίσουμε πως Χάτσικας και Αργυράκης είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν από την Αναγέννηση Βύρωνα και να μεταγραφούν στην ΑΕΚ, επικαλούμενοι πως έχουν έγγραφη δέσμευση του πρώην Προέδρου της Αναγέννησης Ευθύμη Πουρνάρα που αναφέρει ρητά ότι κάθε χρόνο είναι ελεύθεροι να επιλέξουν ομάδα της αρεσκείας τους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X