Αυτή είναι η Σάσαρι

Αυτή είναι η Σάσαρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Ιταλία από τη Σάσαρι, στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων. Η ιταλική ομάδα έκανε την μεγάλη έκπληξη πέρυσι, κατακτώντας το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μάλιστα έκανε απίστευτη ανατροπή, με το πρωτάθλημα να κρίνεται σε 7ο παιχνίδι.

Η αντίπαλος της Ένωσης κατέκτησε και το κύπελλο, το δεύτερο σερί και ξεκίνησε να «κτίζει» με φόντο το μέλλον.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Ρομέο Σακέτι, ενώ υπάρχουν και δύο γνώριμοι παίκτες στο ελληνικό κοινό. Πρόκειται για τον Πέτγουεϊ που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, αλλά και τον Ντέιβιντ Λόγκαν που πέρασε από τον Παναθηναϊκό. Στη Σάσαρι θα αγωνίζεται και ο Ντένις Μαρκονάτο,  ο πιο έμπειρος από τους παίκτες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο ρόστερ.

Στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι ηττήθηκε από τη Μπάμπεργκ με 83-78, με τον Λόγκαν να σημειώνει 23 πόντους και να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Ρόστερ:   Μαρκέζ Χάιντς, Μπρέντον Πετγουεϊ, Ντέιβιντ Λόγκαν, Ματέο Φορμέντι, Γιούκι Τογκάσι, Φραντσέσκο Πελεγκρίνο, Τζιακομο Ντεβέκι, Αλεξάντερ Τζόε, Λορέντζο Ντ΄Ερκόλε, Μαρκονάτο Ντένις, Μπράιαν Σακέτι, Στίπτσεβιτς Ροκ, Κριστιάν Εγιένκα, Τζάρβις Βαρνάντο

Προπονητής: Ρομέο Σακέτι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X