Ο σταρ της νέας εποχής

Ο σταρ της νέας εποχής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οσοι παρακολουθούν την πορεία του στο ελληνικό μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια, επιμένουν πως πρόκειται για έναν αθλητή χαμηλών τόνων, απόλυτα συγκεντρωμένο στη δουλειά του. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης συνεχίζει με αυτήν τη λογική στην ΑΕΚ, μόνο που όλοι βλέπουν σε αυτόν τον σταρ της ομάδας. Και μπορεί εκείνος πάντα να επιμένει στη σημασία της ομάδας, αλλά είναι δεδομένο πως ο ρόλος και η παρουσία του συμβολίζουν πολλά για τη νέα εποχή της «Βασίλισσας».
Κατά την παραμονή της ΑΕΚ στο Καρπενήσι, ο Μαυροκεφαλίδης έδειξε πως θα αποτελεί σημείο αναφοράς στα σχέδια του Σάκοτα. Παίκτης με ποιότητα και εμπειρία, «ψημένος» στη λογική του πρωταθλητισμού, που μπορεί να εμφυσήσει το πνεύμα νικητή και στους νεότερους. Ο Μαυροκεφαλίδης είναι από τους παίκτες που περιμένουν πολλά στην Ενωση, καθώς αγωνιστικά είναι μια λύση πρώτης γραμμής κάτω από το καλάθι και δίνει δυνατότητα για πολλά σχέδια που ετοιμάζει ο Σάκοτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X