Η «στέγη» των τμημάτων της Ερασιτεχνικής

Η «στέγη» των τμημάτων της Ερασιτεχνικής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Η νέα αγωνιστική σεζόν έχει ουσιαστικά ξεκινήσει. Και μπορεί τα τμήματα της Ερασιτεχνικής να μην έχουν δώσει ακόμα αγώνες πρωταθλήματος, αλλά ήδη οι αθλητές και οι αθλήτριες έχουν μπει σε διαδικασία προετοιμασίας.

Το γηπεδικό αποτελεί κάθε χρόνο μια πονεμένη ιστορία. Τόσο για το χάντμπολ, όσο και για το γυναικείο βόλεϊ. Φέτος φαίνεται να έχει γίνει καλύτερος προγραμματισμός και έτσι έχει γίνει γνωστό που θα αγωνίζονται φέτος τα τμήματα.

Το χάντμπολ έχει δηλώσει έδρα το κλειστό του Ηρακλείου. Υπάρχει προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του Δήμου και φαίνεται ότι οι «μάγκες» δεν θα ζητιανεύουν κάθε αγωνιστική, ένα γήπεδο για να αγωνίζονται. Πέρυσι θυμίζουμε ότι υπήρξε τεράστιο πρόβλημα  με τους αθλητές να έχουν γυρίσει όλο το λεκανοπέδιο.

Στο κλειστό του Ηρακλείου είναι πιθανό να στεγαστεί και το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ, αλλά εδώ υπάρχει και άλλη εναλλακτική.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχει ένα ακόμα γήπεδο, αυτό του Σπόρτινγκ που συγκεντρώνει πιθανότητες να στεγάσει τμήματα της ΑΕΚ. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει με τη διοίκηση του γυναικείου βόλεϊ της Ένωσης και φαίνεται ότι δεν αποκλείεται μαζί του να αγωνίζεται και το ανδρικό. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X