Φορτσάρουν για Γαλάτσι

Φορτσάρουν για Γαλάτσι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πολλές εκλογικές διαδικασίες στη χώρα έχουν φέρει πίσω το θέμα του νέου «σπιτιού» της ΑΕΚ στο μπάσκετ. Είναι αλήθεια ότι από την πλευρά των ανθρώπων της «Βασίλισσας», εδώ και πολύ καιρό έχουν γίνει κινήσεις για να μπορέσουν να κάνουν δικό του στο κλειστό του Γαλατσίου, που είναι σε θέση να στεγάσει το τμήμα μπάσκετ, αλλά και όλα τα υπόλοιπα αθλήματα της ΑΕΚ.

Πλέον οι κιτρινόμαυροι περιμένουν τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου για να φορτσάρουν στο συγκεκριμένο θέμα και να αρχίσουν τα έργα βελτίωσης το συγκεκριμένου γηπέδου. Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε συμφωνία με το αρμόδιο υπουργείο, αλλά η νέα εκλογική διαδικασία φέρνει κάπως πίσω το θέμα.

Στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν για τα αποτελέσματα των εκλογών και δηλώνουν έτοιμοι να μπουν στο κλειστό και να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες, τόσο στο εσωτερικό του όσο και στο εξωτερικό.

Αν όλα πάνε καλά, οι εργασίες θα ξεκινήσουν από τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού και στη συνέχεια εντός αυτού, προκειμένου το γήπεδο να είναι έτοιμο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X