Τζανετόπουλος: «Μας λείπει ακόμη ο ρυθμός»

Τζανετόπουλος: "Τιμητική η πρόταση από τη Σεβίλλη, αλλά μένω στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzanetopoulosΤο 0-0 της Ξάνθης είναι η πρώτη απώλεια βαθμών της ΑΕΚ στην φετινή Super League με τον Ανταμ Τζανετόπουλο να τονίζει ότι η ομάδα του δεν έχει ακόμη τον απαιτούμενο ρυθμό στο παιχνίδι της.

«Βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και μας λείπει λίγο ο ρυθμός. Ήμασταν προετοιμασμένοι ότι θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, σε δύσκολη έδρα. Δεν κερδίσαμε, συνεχίζουμε… Η πρεμιέρα λόγω άγχους ήταν δύσκολο για εμάς. Με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο ήταν το πιο δύσκολο πάντως. Ήταν ένα δυνατό τεστ για μένα για να δω που βρίσκομαι τι πρέπει να βελτιώσω στο μαρκάρισμα με τον Καπετάνο. Ήταν ένα μάθημα για τη συνέχεια.

Για την συνεργασία του με τον Κολοβέτσιο σχολίασε «Αλληλοσυμπληρωνόμαστε και υπάρχει χημεία με τον Κολοβέτσιο. Μας βοηθάει ότι πέρυσι ήμασταν όλη τη χρονιά μαζί και το καλό κλίμα της ομάδας μας βοηθάει επίσης», ενώ για το κλίμα εντός ομάδας είπε «Προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για τα παιχνίδια. Σίγουρα λείπει σε κάποιους από εμάς η εμπειρία, αλλά προετοιμαζόμαστε καλά. Σε πολλά παιδιά λείπει η εμπειρία, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες λόγω της ιστορίας».

Για την διαφορά Β’ εθνικής και Super League απάντησε ο στόπερ της ΑΕΚ «Ο ρυθμός είναι διαφορετικός, αλλά και τακτικά και παικτικά είναι μεγαλύτερο το επίπεδο από τη Β’ Εθνική», ενώ για τον κόσμο της Ενωσης το σχόλιο του ήταν «Από τη Γ’ Εθνική και σε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας μας στήριξαν και δεν το περίμενα. Οταν βλέπεις όμως το πέταλο γεμάτο σου δίνει δύναμη για τον αγώνα».

Τέλος, για το ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον από άλλες ομάδες του εξωτερικού υπογράμμισε «Είναι μεγάλη αλλαγή για μένα. Πρέπει να έχω κάτω το κεφάλι και να συνεχίσω τη δουλειά, αλλιώς δεν θα είναι ανάλογη η συνέχεια».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X