Η ΕΠΟ έστειλε νέο έγγραφο στην ισπανική ομοσπονδία για τον Ντίντακ

Απίθανο να προλάβει την πρεμιέρα ο Ντίντακ, καθυστερεί η ΕΠΟ τη διαδικασία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

simoes-didak-σιμοες-ντιντακΣτην αρχή αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία, αλλά πλέον προκαλεί ανησυχία και εκνευρισμό. Η ΑΕΚ έκανε μια πολύ σημαντική προσθήκη στο αριστερό άκρο της άμυνας με την απόκτηση του Ντίντακ Βιλά, αλλά ακόμα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Ισπανό άσο. Επειτα από συντονισμένες κινήσεις των «κιτρινόμαυρων» υπευθύνων, σήμερα η ΕΠΟ απέστειλε νέο έγγραφο προς την ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, με το οποίο ζητά να της σταλεί η ελευθέρας του Ντίντακ.

Η ΑΕΚ έχει ολοκληρώσει απόλυτα όλες τις διαδικασίες με τη Μίλαν (όπου ανήκε ο παίκτης) και την Εϊμπάρ (όπου αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός). Πιθανότατα το ζήτημα προκύπτει από τους Ισπανούς λόγω της οψιόν ανανέωσης που είχε η Εϊμπάρ, εφόσον παρέμενε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπως και τελικά συνέβη. Ωστόσο, έστω και αν η Εϊμπάρ είχε τη δυνατότητα, ο Ντίντακ προτίμησε το πρότζεκτ της ΑΕΚ και αυτό πλέον δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Αυτό που μένει είναι να κινηθεί η ισπανική ομοσπονδία και να στείλει το απαραίτητο έγγραφο, ώστε ο Ντίντακ να είναι διαθέσιμος για το ματς στην Ξάνθη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X