Ξεσηκωμός στη Θράκη για την ΑΕΚ - "Εξαφανίζονται" τα ...μαγικά χαρτάκια του ματς

«Κιτρινόμαυρη τρέλα» για την Ξάνθη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos-xanthi-κοσμος-ξανθηΟ Σαββατιάτικος αγώνας της ΑΕΚ με την Ξάνθη στα Πηγάδια αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους φιλάθλους της Ένωσης στη Βόρεια Ελλάδα. Ο ξεσηκωμός μάλιστα που υπάρχει στις τάξεις των φίλων του Δικεφάλου είναι πρωτοφανής και η εξέδρα των φιλοξενούμενων αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από την πρώτη κιόλας μέρα διάθεσης των εισιτηρίων που έχουν δοθεί για να καλύψουν τις ανάγκες των “κιτρινόμαυρων” επικράτησε ένας μικρός …πανικός, με τον κόσμο να “διψάει” για να δει ξανά την αγαπημένη του ομάδα να πρωταγωνιστεί στη Super League. Έτσι κι αλλιώς οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στον βορρά, αρκετές φορές στο παρελθόν έχουν αποδείξει πόσο πολύ στηρίζουν τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, κάτι που αναμένεται να συμβεί και το προσεχές Σάββατο, παρά το γεγονός ότι για μια ακόμα σεζόν η τιμή που ορίστηκε για τους φιλοξενούμενους οπαδούς είναι ιδιαίτερα “τσουχτερή” (20 ευρώ). Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι και τη μέρα του ματς, με τον κόσμο της Ένωσης να ετοιμάζει ένα μοναδικό πάρτι στην Ξάνθη.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X