Τα τρία μεγάλα κέρδη της ΑΕΚ από την εντυπωσιακή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα

Τα τρία μεγάλα κέρδη της ΑΕΚ από την εντυπωσιακή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-panygiriko1-αεκ-πανηγυρικοΗταν μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη. Απαντες απόλαυσαν την επιστροφή της στη φυσική της θέση, με τον τρόπο που αρμόζει στην ΑΕΚ και παράλληλα είδαν θέαμα υψηλών απαιτήσεων από τους παίκτες του Δέλλα. Η αρχή έγινε, αλλά ήταν μόνο αυτή. Για την Ενωση υπάρχουν ακόμα 29 παιχνίδια, συν τις αναμετρήσεις του κυπέλλου, για να κριθεί επιτυχημένη η σεζόν. Ωστόσο, ήδη στα αποδυτήρια συζητούσαν και αναδείκνυαν τα πρώτα μεγάλα κέρδη της χρονιάς και το enwsi.gr σας τα παρουσιάζει.

Πρώτο και σημαντικότερο, η αντοχή και επιμονή των παικτών που βρίσκονται από πέρυσι στην ομάδα. Με έξι εξ αυτών στην αρχική 11άδα, με δύο ακόμα να περνούν ως αλλαγή στη διάρκεια του ματς, η ΑΕΚ έδειξε πως διατηρεί τον βασικό κορμό της και κάνει προσθήκες ποιότητας. Παίκτες που έχουν «ποτιστεί» με τη φιλοσοφία νικητή, μπορούν να αποδώσουν θεαματικό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο και επιβεβαιώνουν στην πράξη πως η ομάδα έχει συνέχεια στο παιχνίδι της. Όπως συνέβαινε τα καλά χρόνια, όταν υπήρχαν μόνο ποιοτικές προσθήκες με στοιχεία που έλειπαν από το παιχνίδι.

Επειτα, οι μεταγραφές. Το πιο σπουδαίο – και ιδιαίτερα ελπιδοφόρο συνάμα – είναι πως η ΑΕΚ άρχισε να παίρνει πολλά από τους παίκτες που επένδυσε το καλοκαίρι. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως εκείνοι που έκαναν ήδη αισθητή την παρουσία τους, είναι παίκτες που δεν σήκωσαν πολύ θόρυβο με την απόκτηση τους: Γκάλο, Σιμόες, ακόμα και ο Βάργκας, μπορεί κατά την απόκτηση τους να μην έγινε χαμός, αλλά μέσα στο γήπεδο κέρδισαν το χειροκρότημα. Και η ΑΕΚ έχει ακόμα να περιμένει την άνοδο του Τζεμπούρ (που έκανε πάντως πολύ ουσιαστικό παιχνίδι), του Μπουονανότε και άλλων.

Ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για τη συνέχεια πως αποτέλεσε κοινή συνισταμένη όλων στα αποδυτήρια της ομάδας πως έπρεπε – όπως και θα συμβεί – να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι. Από τον Δέλλα μέχρι τον τελευταίο παίκτη, αναγνώριζαν πως η επιστροφή της ΑΕΚ και η πρεμιέρα της ήταν σημαντική, αλλά ακόμα δεν έγινε τίποτε. Πρέπει να υπάρξει συνέχεια στη χρονιά, γιατί πλέον ουδείς αρκείται στα λίγα. Γι’ αυτό παρά τα δεκάδες αιτήματα για συνεντεύξεις, στην ΑΕΚ περιορίστηκαν στα απαραίτητα και επιφυλάσσονται για τη συνέχεια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X