Έτοιμη για την υπέρβαση η Κρίστυ

Έτοιμη για την υπέρβαση η Κρίστυ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anagnostopoulouΛίγες ώρες έμειναν πριν τη συμμετοχή της στον προκριματικό της δισκοβολίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Ο λόγος για την Κρίστυ Αναγνωστοπούλου, που στοχεύει σε ένα νέο ρεκόρ και την υπέρβαση σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση. Χωρίς άγχος, μιας και ο βασικός στόχος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς έχει επιτευχθεί, η Αναγνωστοπούλου αναζητά απόδοση στο μάξιμουμ. Να ανεβάζει συνεχώς το επίπεδό της, να βελτιώσει το 61.40 και με λίγη τύχη να μπει στον τελικό παρά τον υψηλό ανταγωνισμό που θα συναντήσει.

Ο προκριματικός θα γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας στη “Φωλιά του πουλιού” και με αυτή τη θέα πόζαρε η Κρίστυ λίγες ώρες νωρίτερα, παρέα με την Κατερίνα Στεφανίδη που θα δώσει τη δική της μάχη στο επί κοντώ.

H Κρίστυ θα πάρει μέρος στο δεύτερο γκρουπ που θα ξεκινήσει στις 6 το πρωί ώρα Ελλάδας, ενώ θα μπει στον αγώνα με την 23η καλύτερη επίδοση από τις 31 αθλήτριες που συμμετέχουν. Το όριο είναι στα 65 μέτρα, αλλά ανεξάρτητα απ’ αυτό στον τελικό θα μπουν σίγουρα οι 12 καλύτερες επιδόσεις.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X