Ρανιέρι: "Δεν μπορούσα να κάνω θαύματα στην Ελλάδα"

«Κόπηκε» από την εθνική ο Χριστοδουλόπουλος, αναζητεί αντικαταστάτη ο Ρανιέρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ranieri_mantalosΟ Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησε στη Daily Mail για το πέρασμα του από τον πάγκο της ελληνικής Εθνικής ομάδας, διάστημα το οποίο συνέκρινε με αυτό στη Βαλένθια όπου επίσης δεν πέτυχε.

«Χάσαμε από τα Φερόε. Ήταν φρικτό φυσικά. Στην Ελλάδα δέχθηκα πολύ κριτική. Κάθισα στον πάγκο σε τέσσερις αγώνες. Δεν μπορούσα να προπονήσω τους παίκτες για περισσότερες από τρεις ημέρες σε κάθε παιχνίδι. Δηλαδή συνολικά κάναμε 12 ημέρες προπόνησης μαζί. Δεν είμαι μάγος. Πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Διάβασα κάπου ότι με τον Ρανιέρι η Ελλάδα έχασε δύο φορές από τα Φερόε. Δεν είναι αλήθεια! Μόνο μία έχασα. Τώρα μου χρεώνουν και δεύτερη; Δεν είμαι ο Ιησούς Χριστός για να κάνω θαύματα» είπε χαρακτηριστικά ο Ρανιέρι, τονίζοντας όμως ότι η παρουσία του στην Ελλάδα δεν ήταν το ναδίρ της προπονητικής καριέρας του.

«Αυτό το έζησα την δεύτερη φορά στη Βαλένθια. Τους είπα ότι χρειάζεται χρόνος για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα. Με καθησύχασαν ότι δεν βιάζονται και τον Μάρτιο με απέλυσαν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X