Νέος γυμναστής της «Βασίλισσας» ο Θανάσης Αλεξανδράκης

Νέος γυμναστής της «Βασίλισσας» ο Θανάσης Αλεξανδράκης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alexandrakis-αλεξανδρακηςΝέο μέλος στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, καθώς ο Ντράγκαν Σάκοτα επέλεξε για την εκγύμναση των παικτών, τον έμπειρο Θανάση Αλεξανδράκη. «Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι γυμναστής για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 αναλαμβάνει ο Θανάσης Αλεξανδράκης. Ο νέος γυμναστής της «Βασίλισσας», πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΤΕΦΑΑ), έχει εργαστεί κατά το παρελθόν σε Πανελλήνιο (2006-2011), Ίκαρο Καλλιθέας (2011-2012), Πανιώνιο (2012-2014) και Ρέθυμνο (2014-2015).

Ο κ. Αλεξανδράκης δήλωσε στο aekbc.gr: «Είναι μεγάλη μου τιμή, που θα συνεργαστώ με την ΑΕΚ. Νιώθω υπερήφανος και επειδή συμβαίνει αυτό σε μία χρονική συγκυρία, όπου η ιστορική ΑΕΚ προσπαθεί να βάλει τις βάσεις για να επανακτήσει τα σκήπτρα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεσμεύομαι, ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλλουμε στο να μπορέσει η ΑΕΚ να πρωταγωνιστήσει ξανά παντού. Το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται ψηλά στην Ευρώπη. Ένας λόγος παραπάνω για να ξαναφέρουμε την ομάδα εκεί, που της αξίζει. Ευχαριστώ τον κόουτς Σάκοτα για την ευκαιρία, που μου δίνει, αλλά και τη διοίκηση του Ρεθύμνου η οποία διευκόλυνε ώστε να μπορέσω να ανταποκριθώ στο κάλεσμα της μεγάλης ΑΕΚ», σχολίασε το νέο στέλεχος του «κιτρινόμαυρου» τιμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X