Παπαντωνίου: «Η ΑΕΚ θα φτάσει ψηλά»

Δύο εβδομάδες εκτός ο Παπαντωνίου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papantoniou-παπαντωνιουΈτοιμος να αλλάξει επίπεδο στην καριέρα του… παρέα με την ΑΕΚ δήλωσε ο Νώντας Παπαντωνίου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 την επομένη της ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το 2017. Ο 25χρονος άσος εμφανίστηκε βέβαιος για τη δυναμική της νέας του ομάδας και παρότι παραδέχτηκε πως φέτος είναι ίσως ακόμη νωρίς να κοιτάξει στα μάτια τους «αιώνιους», μπορεί με τα σωστά βήματα να φτάσει στην κορυφή. Αναλυτικά, ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησε στους Τόλη Κοτζιά και Ανδρέα Καραγιάννη για:

-την ανανέωση του συμβολαίου του, έστω και καθυστερημένα: «Είναι απόφαση του προπονητή και της διοίκησης. Είχα κάνει μια συζήτηση μετά το πρωτάθλημα και υπήρχε θετικό κλίμα για να ανανεωθεί η συνεργασία μας. Υπήρξε ικανοποίηση και από τις δύο πλευρές και είχα προσαρμοστεί στο ρόλο μου μετά τις αλλαγές που έκανε η ομάδα. Δεν σταμάτησα να δουλεύω όλο το καλοκαίρι, είχα αφοσιωθεί σε αυτό και είχα αφήσει τα μεταγραφικά στον μάνατζέρ μου».

-την πορεία της καριέρας του: «Στην ΑΕΚ είχα πάει το 2009 τέσσερις ώρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Ήμουν στο Μαρούσι και όταν ήρθε η πρόταση δεν το σκέφτηκα καν. Διάλεξα το δύσκολο δρόμο. Αν και είχα ένα καλό συμβόλαιο σε μια στιβαρή οικονομικά ομάδα, επέλεξα να πάω στην ΑΕΚ. Στο Μαρούσι έλεγαν πως ήμουν λόγω του πατέρα μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στην πορεία νομίζω πως έδειξα τις δυνατότητές μου και κατάφερα να είμαι σε μια ΑΕΚ που έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Βάζω στόχους και κάνω όνειρα. Από τη στιγμή που κατάφερα να παίξω σε μια μικρότερη ομάδα και να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο, προτίμησα να έχω έναν διαφορετικό ρόλο σε μια μεγαλύτερη ομάδα. Θέλω να γίνω καλύτερος, να φύγω από τη ζώνη της βόλεψης και να καθιερωθώ. Θέλω να πάω στο επόμενο επίπεδο, όπως και η ΑΕΚ».

-τους στόχους της φετινής ΑΕΚ: «Δουλειά όλων μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά που ήρθαν να προσαρμοστούν. Θεωρώ πως η ομάδα μας έχει πολλή εμπειρία και ποιότητα. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω εγώ την πορεία του Μαυροκεφαλίδη και του Χέρστον. Η ομάδα θα έχει ρόλους και πιστεύω πως θα φανεί στο γήπεδο. Πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλύτερη πορεία από πέρσι, γιατί η πέμπτη θέση μάς αδικεί».

-το αν η ΑΕΚ μπορεί να «χτυπήσει» τους αιώνιους: «Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός απέχουν ακόμη ένα σκαλοπάτι από την ΑΕΚ, γιατί είναι χρόνια στην κορυφή. Η ΑΕΚ δυστυχώς πέρασε δύσκολα, αλλά επέστρεψε και έχει όνειρα, έχει έναν ισχυρό ιδιοκτήτη και με πολλή δουλειά θα φτάσει ψηλά. Αν θα γίνει αυτό άμεσα ή σε βάθος χρόνου θα εξαρτηθεί από τις επιλογές που θα γίνουν, αλλά και από την τύχη».

-το πάθος στο παιχνίδι του: «Μου αρέσει να παίζω παθιασμένα. Προσπαθώ να κάνω τη βρωμική δουλειά, για να συμπληρωθεί το παζλ σε μια καλοδουλεμένη ομάδα».

-την Εθνική εν όψει Ευρωμπάσκετ: «Η ομάδα είναι υπερπλήρης. Θα πρέπει να βρεθούν τα παιδιά, να γίνουν ομάδα και να παίξουν καλό μπάσκετ. Μπορούμε το μετάλλιο. Το ρόστερ έχει τεράστιες δυνατότητες, είναι όλα τα παιδιά παρόντα και θεωρώ πως η Εθνική είναι έτοιμη να κάνει κάτι πολύ καλό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X