Γιατί η διαιτησία θα σφυρίξει σπαθί την ΑΕΚ!

Γιατί η διαιτησία θα σφυρίξει σπαθί την ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

diaititis-διαιτητηςΗ διαιτησία είναι του Ολυμπιακού. Ποιος δεν το λέει αυτό από παναθηναϊκούς, παοκτσήδες, αεκτζήδες. Οι οποίοι, βέβαια, φιλοδοξούν και αυτοί για το πρωτάθλημα. Έτσι είναι. Δεν είσαι Παναθηναϊκός, δεν υπάρχεις στο χάρτη σαν Παναθηναϊκός αν δεν πας κάθε χρόνο για πρωτάθλημα. Το ίδιο ισχύει ακόμα και για τον ΠΑΟΚ. Πάντα παίζει το όνειρο, το πρωτάθλημα. Και η ΑΕΚ, ακριβώς επειδή είναι ΑΕΚ ξεχνάει ότι μέχρι χθες ήταν εκτός κόλπου. Ότι απουσίασε 2 χρόνια από το πρωτάθλημα από το οποίο είχε αγωνιστικά υποβιβαστεί.

Δεν το συζητάμε ότι ειδικά στο κωλοποδόσφαιρο η διαιτησία είναι ικανή να κάνει μαγικά. Ταχυδακτυλουργικά. Είπαμε. Είναι τέτοια η φύση του παιχνιδιού που επιτρέπει στα κοράκια να αβαντάρουν μια ομάδα. Να την προστατεύουν. Να την σπρώχνουν. Θα υπάρχουν και στο προσεχές πρωτάθλημα παρατράγουδα; Παράπονα από τον Αλαφούζο και τον Σαββίδη. Καταγγελίες για την εγκληματική οργάνωση. Δεν ξέρω, αλλά έχω την αίσθηση της σιγουριάς ότι με την επιστροφή της ΑΕΚ η διαιτησία θα είναι η παρθένα της Σχολής Καλογραιών.

Μου κάθεται δύσκολο να φανταστώ διαιτητές που θα έχουν τα άντερα να «πειράξουν» την ΑΕΚ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ξεχάστε τα. Ποιο κοράκι θα τολμήσει να βάλει τρικλοποδιά στον ΠΑΟΚ, πολύ περισσότερο εάν η ΠΑΕ του Ρώσου κάνει τη διαφορά από τον… γνωστό ΠΑΟΚ.

Κάποια πράγματα δεν λέγονται. Εννοούνται. Δεν υπάρχουν λέξεις να τα πεις. Σημειώστε το αυτό. Το εννοώ. Εαν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ παρουσιάσουν ομάδα ικανή να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό, τότε ουδείς θα ασχοληθεί με τους σφυρικτράκηδες. Θυμηθείτε το.

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X