Ματιές σε παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στις θέσεις 2-3 ρίχνουν στη «Βασίλισσα»

Ματιές σε παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στις θέσεις 2-3 ρίχνουν στη «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

herston-χερστονΑυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες είναι πραγματικά πρωτόγνωρο για το τμήμα μπάσκετ. Με μεθοδικές κινήσεις, με αλλεπάλληλες υπερβάσεις του μπάτζετ, ο Μάκης Αγγελόπουλος κατάφερε να ικανοποιήσει σχεδόν κάθε επιθυμία του Ντράγκαν Σάκοτα. Ηδη, στο ρόστερ της «Βασίλισσας» για τη νέα χρονιά περιλαμβάνονται 12 παίκτες, συν τον Τσαλμπούρη που εκκρεμεί η οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Ωστόσο, στην ΑΕΚ δεν κλείνουν το κεφάλαιο μεταγραφές. Αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν πως στη «Βασίλισσα» ρίχνουν ματιές στην αγορά για κάποιον ποιοτικό παίκτη που θα έρθει να δυναμώσει την ομάδα στις θέσεις 2-3. Εκεί η Ενωση έχει κάνει σούπερ κινήσεις με την παραμονή του Χέρστον και την απόκτηση του Κάρτερ, αλλά ειδικά στο 3 υπάρχει ως εναλλακτική επιλογή μόνο ο ταλαντούχος Παύλος.

Βέβαια, στην ΑΕΚ δεν έχουν οριστικοποιήσει τις σκέψεις του και για τους Μιλόσεβιτς και Παπαντωνίου. Ο μεν Βόσνιος έχει ειδοποιηθεί να συμμετάσχει στην προετοιμασία και αν υπάρξει συμφωνία για το συμβόλαιο του, τότε θα παραμείνει ως λύση στη φροντ λάιν. Για τον Παπαντωνίου υπάρχει θετική τάση, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει τελική απόφαση για την παραμονή του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X