Χωρίς κόσμο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Χωρίς κόσμο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karaiskakiΣύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αθλητική Μέρα», πέντε γήπεδα ομάδων της Super League δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος Κοντονή και αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά τις προσεχείς μέρες, κινδυνεύουν να παίζουν στην εκκίνηση του πρωταθλήματος χωρίς κόσμο.

Όπως αναφέρεται, τα γήπεδα Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη και Πανθρακικού από τη Super League, όπως κι αυτά των Καβάλας και Άρη, δεν έχουν τις προδιαγραφές που απαιτούνται για το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Ορισμένα εξ αυτών φέρονται να έχουν δικό τους σύστημα, αλλά λέγεται πως αυτό δεν καλύπτει τη ΓΓΑ γιατί δεν εξασφαλίζει τη φοροδιαφυγή.

Πάντως από πλευράς της Super League προκύπτει πως μόνο το γήπεδο της Καλλονής δεν είναι έτοιμο από πλευράς καμερών ασφαλείας και ηλεκτρονικού εισιτηρίου και θα ζητηθεί μια προθεσμία για να διευθετηθεί το ζήτημα.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν επί του θέματος στη σημερινή συνάντηση που θα έχει ο υφυπουργός, Σταύρος Κοντονής, με εκπροσώπους της Super League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X