Ριβάλντο: "Έχω προτάσεις και αυτό μου δίνει κίνητρο"

Ριβάλντο: "Έχω προτάσεις και αυτό μου δίνει κίνητρο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

riboΟ Ριβάλντο έκανε την τελευταία του προπόνηση με τη Μότζι Μίριμ, ομάδα στην οποία είναι πρόεδρος και μέχρι απόψε το βράδυ θα είναι και παίκτης. Ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστηής της ΑΕΚ δεν επιβεβαίωσε αν θα τερματίσει την καριέρα του, ενώ τόνισε πως οι προτάσεις που έχει από το εξωτερικό ακόμη και τώρα, του δίνουν κίνητρο να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Στην προπόνηση έβγαλε φωτογραφίες με τον γιο του Ριβαλντίνιο και τους υπόλοιπους συμπαίκτες, ενώ μέσω instagram έστειλε το εξής μήνυμα:

“Ήταν η τελευταία μου προπόνηση με την Μότζι Μίριμ και το Σάββατο θα αγωνιστώ για τελευταία φορά με την ομάδα που είναι κομμάτι της ιστορίας μου. Στη συνέχεια θα πάρω το χρόνο μου για να ακολουθήσω θεραπεία για το γόνατό μου. Μίλησα με ειδικούς γιατρούς και με συμβούλεψαν να μην αγωνίζομαι με ενέσεις, γιατί μπορεί να πάθω μεγαλύτερη ζημιά. Την επόμενη εβδομάδα ο γιατρός της Κορίνθιανς, Ζοακίμ Γκράβα θα με εξετάσει. Αν και 43 ετών έχω προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού, αυτό μου δίνει χαρά και κίνητρο για να συνεχίσω τις θεραπείες στο γόνατό μου”.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X