Μαυροκεφαλίδης: «Το ένστικτο έδειξε ΑΕΚ»

Ο Μαυροκεφαλίδης υπέγραψε το συμβόλαιο του και ντύθηκε στα "κιτρινόμαυρα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mavrokefalidis - μαυροκεφαλίδηςΟ Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τόνισε ότι επέλεξε την ΑΕΚ με το ένστικτό του και δεν έκρυψε ότι ονειρεύεται την κατάκτηση της Euroleague. Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε στη Real News:

Για τους λόγους που επέλεξε την ΑΕΚ: «Ασφαλώς και είναι σημαντικό να έχεις ένα διαφορετικό κομμάτι ευθύνης από ότι μέχρι σήμερα. Και αυτό και γενικότερα είδα ότι στην ΑΕΚ ανοίγεται μπροστά μου μια πολύ καλή προοπτική. Βρήκα μια ομάδα με υγεία, αξιόλογους παίκτες, φιλοδοξίες. Από την πλευρά μου ό,τι μου ζητηθεί θα το κάνω με αφοσίωση και συνέπεια».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Η διοίκηση και ο προπονητής θέτουν τους στόχους και οι παίκτες πρέπει να κάνουν τα πάντα για να τους υλοποιήσουν. Ό,τι μας πουν, οφείλουμε να δίνουμε κάθε φορά τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο για να το μετουσιώνουμε σε αποτέλεσμα».

Για το αν απέρριψε άλλες προτάσεις: «Ναι, είχα καλές προτάσεις και από ομάδες που παίζουν στην Euroleague, όμως συνεχίζω στην ΑΕΚ και είμαι απολύτως ικανοποιημένος με την επιλογή μου αυτή».

Για τα πράγματα που μέτρησαν στην απόφασή του: «Όλα μετράνε. Ωστόσο σε εμένα το ένστικτο λειτουργεί πάντα και στην περίπτωση της ΑΕΚ ένιωσα καλά από την αρχή των συζητήσεών μας μέχρι τη συμφωνία. Είμαι έτοιμος να συνεισφέρω ό,τι μπορώ για να τη βοηθήσω στους στόχους της».

Για το αν του έχει μείνει απωθημένο το ΝΒΑ: «Μικρός ναι, το σκεφτόμουν. Πλέον καθόλου. Αλλά μια κατάκτηση Euroleague, αυτό ναι, θα το ήθελα πολύ».

Για το αν μπορεί να το πετύχει με την ΑΕΚ: «Ποτέ δεν ξέρεις. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία, κόσμο, τρόπαια. Και το αξιοσημείωτο είναι ότι ο σύλλογος χτίζεται σε γερές, στέρεες βάσεις και σιγά-σιγά θα ανεβαίνει. Είμαι βέβαιος ότι θα παλέψουμε για να παίξουμε του χρόνου στη Euroleague και μετά είμαι της άποψης ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη».

Για το αν ένιωσε ποτέ οπαδός, έχοντας αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και πλέον στην ΑΕΚ: «Ωριμάζοντας, προσπαθούσα να αφήνω τα συναισθήματα έξω από τη δουλειά. Το συναίσθημα δεν είναι κακό, αλλά υπάρχουν φορές που δεν σε βοηθά».

Για την εθνική ομάδα και το αν έχει κλείσει ο κύκλος του εκεί: «Δεν ξέρω αν έχει κλείσει, εγώ ήμουν και θα είμαι πάντα στη διάθεσή της. Φέτος η ομάδα είναι πλήρης, μην τη ματιάσουμε και στη θέση μου, γενικά είναι καλύτερη δυνατή ομάδα. Το Eurobasket είναι και τύχη, είναι και μια καλή ή μια κακή βραδιά. Ακόμη και ένα πεντάλεπτο που μπορεί να κρίνει τα πάντα. Μακάρι να προχωρήσουμε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X