Προετοιμασία με τα γνωστά προβλήματα

Προετοιμασία με τα γνωστά προβλήματα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anagnostopoulouΣτην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και την Κύπρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου, μεταξύ αυτών και η Νικόλ Κυριακοπούλου του ΑΓΕΣ Κάμειρος, η οποία σύμφωνα με τα προγνωστικά, είναι το πρώτο φαβορί, από ελληνικής πλευράς, για να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο στην προσεχή διοργάνωση.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου, η Μαρία Μπελιμπασάκη και η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου της ΑΕΚ, μαζί με τον Δημήτρη Χονδροκούκη (Κύπρος) είναι οι μόνοι που συνεχίζουν την προετοιμασία τους στον Άγιο Κοσμά, κάτω από δυσμενείς, είναι η αλήθεια συνθήκες. Με αφόρητη ζέστη στο κλειστό γυμναστήριο, προπονούνται για να είναι έτοιμοι στις 22 Αυγούστου, ημέρα που θα ανοίξει η «αυλαία» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Πεκίνο.

Χθες συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με κυρίαρχο θέμα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

Η διοίκηση της ομοσπονδίας επρόκειτο να συζητήσει όλα τα θέματα που έχουν προκύψει, όπως την απόφαση του Αντώνη Μάστορα να θέσει εαυτόν εκτός αποστολής για το Πεκίνο καθώς και το θέμα των συνοδών. Ο προπονητής του Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ, Ναπολέων Κεφαλόπουλος, είναι ο μοναδικός που διαθέτει αθλητή που θα αγωνιστεί σε δύο αγωνίσματα. Ωστόσο όμως η ομοσπονδία έχει επιλέξει να τον στείλει ως personal coach και όχι ως team coach, πράγμα που σημαίνει πως θα φτάσει στο Πεκίνο παραμονή του αγώνα και δεν θα προλάβει να προετοιμάσει τον αθλητή του. Κανονικά θα ταξιδέψει για το Πεκίνο ο προπονητής της Νικόλ Κυριακοπούλου, Μανώλης Καραγιάννης.

Πηγή: dimokratiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X