Κόλπο γκρόσο με τον 26χρονο «δαίμονα» Κρις Γουόρεν επιχειρεί η «Βασίλισσα»

Κόλπο γκρόσο με τον 26χρονο «δαίμονα» Κρις Γουόρεν επιχειρεί η «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

warren-γουορενΑκόμα μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμη να κάνει η ΑΕΚ για τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η «Βασίλισσα» βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 26χρονου «δαίμονα» Κρις Γουόρεν. Ο 23χρονος Αμερικανός γκαρντ είναι μικρός το δέμας, με ύψος 1,78, αλλά θαυματουργός και εξαιρετικός σκόρερ.

Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία με τη φανέλα τους Ούσακ και έκανε θραύση. Η ΑΕΚ έκανε κίνηση για την απόκτηση του και κατάφερε να τον «κλέψει» από όλους τους μεγάλους συλλόγους της γειτονικής χώρας, που προσπάθησαν να υπογράψουν με τον Γουόρεν.

Η πορεία του Γουόρεν στα ευρωπαϊκά γήπεδα δείχνει έναν παίκτη με εξαιρετικά στοιχεία και πρωταθληματικές παραστάσεις. Πριν από τρία χρόνια είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Γαλλίας με τη φανέλα της Ναντέρ και δείχνει έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, που του προσφέρει η ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X