Η ΑΕΚ πέτυχε διάνα με τον Δημήτρη Κατσίβελη και το enwsi.gr εξηγεί το γιατί

Πλησιάζει σε Κατσίβελη η ΑΕΚ - Ελεύθερος από Ολυμπιακό ο νεαρός πλέι μέικερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsivelisΟ Δημήτρης Κατσίβελης ανήκει εδώ και λίγες μέρες στην οικογένεια της ΑΕΚ και πρόκειται ξεκάθαρα για μια μεταγραφή ουσίας.

Με παραστάσεις υψηλού επιπέδου, καθώς πέρασε πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό, με ενεργό ρόλο (έστω και σε μικρό βαθμό) στις ευρωπαϊκές πορείες, αλλά πλέον όχι με τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στο ροτέισον, ο Κατσίβελης είναι ένας παίκτης που διψά για μπάσκετ.

Δίμετρος (1.96) πλέι μέικερ είναι μια έννοια που σπανίζει στο ελληνικό μπάσκετ. Όπως όλα τα ψηλά γκαρντ, ο Δημήτρης Κατσίβελης έχει τη δυνατότητα για καλύτερη οπτική του γηπέδου και πάσινγκ γκέιμ πάνω από την άμυνα. Ταυτόχρονα είναι πολύ καλός αμυντικός και σε αυτό τον βοηθούν τα μακριά του χέρια. Η ΑΕΚ χρειάζεται και σωστά αποκτά παίκτες που διακρίνονται για την ικανότητα τους στην άμυνα. Μην ξεχνάμε πως σε αυτόν τον τομέα υπήρχε σημαντική έλλειψη πέρυσι και είναι κάτι που θέλει να αλλάξει ο Ντράγκαν Σάκοτα, από τη στιγμή που φέτος χτίζει την ομάδα από τα θεμέλια.

Ο Κατσίβελης είναι ένα ευφυές γκαρντ, παίκτης ομάδας, αυτή τη στιγμή δεν είναι ο ηγέτης, όμως θα αποτελέσει μια πολύ καλή, αξιόπιστη λύση στις θέσεις 1-2. Τη σεζόν που πέρασε είχε 22 συμμετοχές σε κανονική περίοδο και πλέι οφ με μέσο όρο 10 λεπτά ανά αγώνα.

Πέτυχε 66 πόντους (μ.ο 3), σούταρε με 58% στις βολές (11/19), 44% στα δίποντα (8/18) και 31% στα τρίποντα (13/42). Επιπλέον είχε 29 ριμπάουντ (22 αμ. + 7 επ.), 14 ασίστ, 6 κλεψίματα, 3 τάπες, κέρδισε 18 φάουλ, ενώ έκανε 14 λάθη.

NΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X