Βάργκας: «Πιστεύω στην ομάδα, όλοι μαζί θα παλέψουμε για να πάρουμε τίτλους» (VIDEO)

Βάργκας: «Πιστεύω στην ομάδα, όλοι μαζί θα παλέψουμε για να πάρουμε τίτλους» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÇÓ ÁÅÊ ÓÔÇÍ ÏÐÁËÅÍÉÔÓÁ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓΟ Ρόναλντ Βάργκας αποτελεί τον μεγάλο σταρ της φετινής ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που «μιλάει» στη μπάλα και έχει δείξει ικανός να την ανεβάσει επίπεδο. Ο Βενεζουελάνος μέσος μίλησε το μεσημέρι στο Ελ. Βενιζέλος για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και τους στόχους που έχει με την ΑΕΚ.

Αρνήθηκε ότι αυτός αποτελεί τον ηγέτη της Ένωσης και ξεκαθάρισε ότι αν ο σύλλογος είναι ενωμένος, τότε μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων.

«Δουλέψαμε στα θετικά και στα αρνητικά κομμάτια. Θέλουμε να βελτιώσουμε τα αρνητικά μας στοιχεία για τις διοργανώσεις που έχουμε».

Τι θέλεις να υποσχεθείς στους  φιλάθλους;

«Να είμαστε όλοι μαζί. Οι παίκτες, οι φίλαθλοι και φυσικά να παλέψουμε να κάνουμε καλό πρωτάθλημα και γιατί όχι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε ότι αυτό θα είναι δύσκολο, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό που έχει καλούς παίκτες. Αλλά πιστεύω στην ομάδα που έχουμε και στην ομάδα που είμαστε. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα και να είμαστε χαρούμενοι όλοι στην ομάδα».

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ σε θεωρούν ηγέτη της ομάδας:

«Νομίζω ότι ο ηγέτης δεν είναι μόνο ένας παίκτης, αλλά κάθε ένας που αγωνίζεται στην ομάδα. Νομίζω ότι όλοι θέλουν να παλέψουν στην ομάδα, να παλέψουν για θετικά αποτελέσματα και τίτλους με την ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε όλοι μαζί, να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής. Πρέπει να είμαστε δεμένοι στο γήπεδο και έξω από αυτό. Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

[youtube id=”x3KgEv1wrGk” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X