Και ο Χόσλει κόντρα σε ΑΕΚ

Και ο Χόσλει κόντρα σε ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

hosleyΤον έναν παίκτη πίσω από τον άλλον ενσωματώνει στο έμψυχο δυναμικό της η Κράσνι. Η ρώσικη ομάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στο Eurocup δυνάμωσε το ρόστερ της αυτή την φορά με τον Κίντον Χόσλει.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο 31χρονος Αμερικάνος, κάτοχος γεωργιανού διαβατηρίου, συμμετείχε σε τρεις λίγκες. Αγωνιζόμενος με την φανέλα της Στέλμετ Ζιελόνα Γκόρα τη βοήθησε να πάρει πρωτάθλημα  και Κύπελλο στην Πολωνία έχοντας σε 42 αγώνες κατά μέσο όρο 13.8 πόντους, 6 ριμπάουντ, ενώ αναδείχτηκε από το Eurobasket.com ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς στη λίγκα. Στην Ευρώπη σε ένα παιχνίδι της Ευρωλίγκα είχε 7 πόντους, 4 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο και σε 10 στο Eurocup 10,4 πόντους, 5.1 ριμπάουντ μέσο όρο.  

Απόφοιτος του Κολλεγίου Φρένσο έχει αγωνιστεί επίσης σε Ιταλία (Βίρτους Ατσέα, Μπάνκο), Ισπανία (Ρεάλ Μαδρίτης, Χόβεντουτ), Τουρκία (Καρδιγιακα, Γαλατασαραι, Αλιάγα).

ΕΥΑΝΘΙΑ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X