Καμία ενημέρωση στην ΑΕΚ για το ενδιαφέρον του Λιμ, περιμένουν την κίνηση του

lim-λιμΘέμα ανά τον κόσμο έγινε το ενδιαφέρον του επιχειρηματία Πίτερ Λιμ να εξαγοράσει ποσοστό μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως διέρρευσε μέσω δημοσιευμάτων. Μάλιστα, γινόταν λόγος για το 25% με ένα ποσό περίπου στα 85 εκατ.ευρώ. Ηταν το πρώτο…ανησυχητικό σημάδι, που δήλωνε τουλάχιστον άγνοια. Διότι δεν μπορεί να διατείνεται κάποιος πως προσφέρει 85 εκατ. ευρώ για το 25% μίας εταιρείας, που έχει μετοχικό κεφάλαιο 1,6 εκατ. ευρώ. Σήμερα, ήρθε και το δεύτερο σημάδι, που αρχίζει και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την υπόθεση.

Το δημοσίευμα της «deportevalenciano» αναφέρει, ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει πρόθεση να πουλήσει μετοχές της Ενωσης. Και εδώ είναι το οξύμωρο. Αφ’ ενός επειδή ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει ουδεμία σύνδεση με την ΠΑΕ και αυτό είναι ξεκάθαρο προς όλους και αφ’ ετέρου, επειδή ουδείς επιχείρησε να προσεγγίσει την ΑΕΚ και να δει τις προθέσεις της αναφορικά με πιθανή είσοδο του Λιμ στην ομάδα. Τέτοιες κουβέντες, δεν γίνονται προφανέστατα δημόσια, αλλά από την “κιτρινόμαυρη” εταιρεία διαβεβαιώνουν πως δεν υπάρχει καμία επαφή.

Στο δημοσίευμα της αναφέρει η ιστοσελίδα της Βαλένθια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν έχει κατ’ αρχήν πρόθεση να πουλήσει ποσοστό της ΑΕΚ. Στην Ελλάδα φημολογείται τις τελευταίες ημέρες ότι ο Πίτερ Λιμ θα μπορούσε να αγοράσει το 25% της ΑΕΚ, αλλά αυτό μέχρι στιγμής είναι φήμη. Μέχρι στιγμής στο Deportevalenciano επιβεβαιώνεται ότι δεν έχει πρόθεση ο Δημήτρης Μελισσανίδης να πουλήσει μέρος των μετοχών της ΑΕΚ και ως διευθύνων σύμβουλος (λάθος αναφορά καθώς δεν έχει καμία διοικητική σχέση με την ΑΕΚ) θέλει να φέρει μέσα από την επένδυση του την ομάδα ξανά στην κορυφή.

Ο δισεκατομμυριούχος Ελληνας επιχειρηματίας απέκτησε την ΑΕΚ το 2013, όταν η ομάδα κύρηξε πτώχευση και πήγε στην τρίτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επένδυσε πολλά και επίσης πήγε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία από την πρώτη με διαδοχικές ανόδους. Αυτό το έτος θα είναι το πρώτο που επιστρέφει για να παίξει στην ελληνική melissaSuper League η ΑΕΚ. Με όλες τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τον Έλληνα μεγιστάνα, τώρα δεν θέλει να πουλήσει την ομάδα αφού είναι υγιής η εταιρία και ο Μελισσανίδης οπαδός του ποδοσφαίρου και ειδικότερα της ΑΕΚ. Ο 64χρονος μάλιστα έκανε προσπάθεια το 2008 να εξαγοράσει την ΑΕΚ, αλλά δεν το πέτυχε. Στην συνέχεια πήρε την ομάδα το 2013 και υποσχέθηκε να κατασκευάσει ένα νέο γήπεδο, για το οποίο θα τον ευγνωμονούν αιώνια οι φίλοι της ΑΕΚ.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις, αλλά στην ΑΕΚ δεν υπάρχει πρόθεση για πώληση σε έναν ισχυρό επενδυτή. Ο Μελισσανίδης είναι ικανοποιημένος από την διαχείρηση της ομάδας και δεν θέλει παρεμβάσεις στην ομάδα της ζωής του».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X