Πήρε Παπαγεωργίου η Κ17

Πήρε Παπαγεωργίου η Κ17
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

4752808_origΜε τον Δημήτρη Παπαγεωργίου ενίσχυσε το έμψυχο δυναμικό της η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ. Ο νεαρός γκολκίπερ αποκτήθηκε από τον ΑΟ Αγίας Παρασκευής, από όπου γαλουχήθηκε στο χώρο του ποδοσφαίρου. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα agiaparaskevifc.gr:

“Άλλη μια επιτυχία για τις ακαδημίες του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (μετά τη μεταγραφή του Νίκου Κουτζή στον Παναθηναικό) καθώς ο γεννημένος το 1999 τερματοφύλακας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ πήρε μεταγραφή για τις ακαδημίες της ΑΕΚ και συγκεκριμένα στο τμήμα Κ17.
Ο Δημήτρης είναι από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησής του με το άθλημα, στην αγκαλιά των τμημάτων υποδομής της Αγίας Παρασκευής και με τη βοηθεία των προπονητών του εξελισόταν μέσα απο τις προπονήσεις και τους αγώνες και καταφέρε φέτος να γίνει ο μικρότερος σε ηλικία παίχτης απο τα τμήματα υποδομής ο οποίος συμμετείχε στην Ανδρική ομάδα έχοντας και μια συμμετοχή ως πρώτος τερματοφύλακας ενώ ήταν ο βασικός τερματοφύλακας στην ομάδα νέων του συλλόγου.Αξίζει να αναφέρουμε οτι συμμετείχε και στην Μικτή της ΕΠΣ ΑΘΗΝΑΣ.
Ο Δημήτρης θα είναι για πάντα μέλος της οικογένειας της SANTA και θα είμαστε δίπλα του για να χαιρόμαστε την πρόοδό του.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την προπονητική ομάδα και στη σχολή τερματοφυλάκων του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και φρόνηση, το προπονητικό-εκπαιδευτικό τους έργο στα παιδιά μας.
Φυσικά αξίζουν και συγχαρητήρια στον ίδιο τον Δημήτρη για την προσπάθεια που έκανε και του ευχόμαστε τα καλύτερα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και να είναι υγιείς”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X