Προς τον Αρη ο Τσαλμπούρης

Κίνηση για τον Τσαλμπούρη από τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsalmpouris-τσαλμπουρηςΤην κίνηση ματ για την απόκτηση του Γιώργου Τσαλμπούρη (19χρ., 2,15μ.) έκανε το βράδυ της Πέμπτης (23/7) ο Άρης, αποκτώντας, έτσι, ξεκάθαρο πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων “μνηστήρων”.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ από την Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε αυθημερόν ταξίδι στην Κατερίνη, όπου συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Πιερικού/Αρχέλαου, στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του 19χρονου διεθνή, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο ΝCAA,για λογαριασμό του Αϊόβα Στέιτ.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης τους μετέφερε την επιθυμία του χρηματοδότη της ΚΑΕ, κ. Λάσκαρη, για την απόκτηση του παίκτη, τονίζοντας τους ότι έχει ουσιαστικά την εντολή να “αρπάξει” τον παίκτη από τις ομάδες της Αθήνας που τον διεκδικούν. Πληροφορίες του Sportit αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές σχεδόν τα βρήκαν στα οικονομικά ανταλλάγματα κι απομένει να πειστεί ο Κατερινιώτης φόργουορντ/σέντερ να εγκαταλείψει από φέτος το κολέγιο για να επιστρέψει στην Ελλάδα ώστε να φορέσει την φανέλα του Άρη.

Παράλληλα, τόνισε στην οικογένεια του παίκτη την πίστη που έχει για τις ικανότητες του ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος προορίζει τον Τσαλμπούρη ώστε να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα που “χτίζει” φέτος του για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το EuroCup.

Πηγή: sportit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X