Ούτε τώρα δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός

Ούτε τώρα δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 ÁÍÔÁËÉÁÓÐÏÑ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ(ÖÉËÉÊÏ)Δύο ημέρες μετά την ήττα από την Φενέρ, ο Ολυμπιακός πάλι με πολλά προβλήματα δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε την Αντάλιασπορ στην Τουρκία. Πολλά κενά στην άμυνα για ακόμη μια φορά με τους παίκτες να μην έχουν συνοχή.

Με αρκετές αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα ο Ολυμπιακός, σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Ο Καπίνο ήταν από την αρχή κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του (και λόγω των σημαντικών ελλείψεων όπως συνέβη και κόντρα στη Φενέρ), τους Αυλωνίτη-Βούρο. Ο Μαζουακού έπαιξε αριστερά και ο Ομάρ δεξιά.

Στον άξονα οι Ζντιέλαρ, Κασάμι. Στα «φτερά» οι Ντουρμάζ-Ντοσεβί, οι οποίοι εναλασσόντουσαν. Μια ο Σουηδός δεξιά και μια αριστερά, με τον πρώην παίκτη της Βαλενσιέν να κάνει παρόμοια διαδρομή. Ο Ολαϊτάν έπαιζε στην κορυφή και ο Φουστέρ είχε ελεύθερο ρόλο, κινούμενος πίσω του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X