Έκκλήση για ένα γεμάτο ΟΑΚΑ στο Πανελλήνιο Στίβου

Έκκλήση για ένα γεμάτο ΟΑΚΑ στο Πανελλήνιο Στίβου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

panagopoulosKostasΈκκληση στον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό των προσπαθειών που θα κάνουν το Σαββατοκύριακο οι αθλητές του στίβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε εν όψει της διοργάνωσης.

“Καλούμε τον κόσμο να είναι το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ για να δείξουμε στους αθλητές πως ο αγώνας τους μπορεί να είναι μοναχικός στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι μοναχικός ως προς τον τρόπο, που τον αντιλαμβάνεται η κοινωνία» ήταν η αρχική του τοποθέτηση για να συμπληρώσει: 

“Διαθέτουμε αθλητές και προπονητές με υπομονή και επιμονή, ταλέντο και θέληση. Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε να συμβαίνουν διάφορα θετικά για τον ελληνικό στίβο. Οι αθλητές μας διακρίνονται στα μίτινγκ, η εθνική ομάδα πήρε την άνοδο για τη Σούπερ Λίγκα οι αθλητές μας ξεχώρισαν στο Κάλι και στις άλλες διοργανώσεις των μικρών. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη για τους αθλητές και τις αθλήτριες μας και τους προπονητές τους.

Ωστόσο, απαιτούμε λύσεις σε μια σειρά από προβλήματα, που εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε. Απαιτούμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χώροι προπόνησης, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στον Αγιο Κοσμά, στην Παιανία, που εμείς καταφέραμε μέσω της Περιφέρειας – και την ευχαριστούμε πολύ – να βρούμε χρήματα, όμως τίποτε δεν έχει προχωρήσει. Αναγνωρίζουμε ότι ο αθλητισμός πρέπει να πληρώσει το μερίδιο που του αναλογεί όμως, στην πολιτεία πρέπει να καταλάβουν πως ο αθλητισμός είναι αγαθό”. 

Σημειώνεται ότι στην εν λόγω διοργάνωση το παρόν θα δώσουν και οι αθλητές στίβου της ΑΕΚ επιδιώκοντας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X