Νικολαΐδης: "Ένα βήμα πριν την ανανέωση συμβολαίου"

ΦΩΤΟ από το Ποσειδώνας Λουτρακίου - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikolaidisΤον δικό του σχολιασμό, μεταξύ άλλων, για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ έκανε ο Παναγιώτης Νικολαΐδης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας αθλητής τόνισε: ““Η προηγούμενη χρονιά ήταν απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστικά έστω και αν για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν συνοδεύτηκε από μια κατάκτηση τίτλου, γιατί για μεγάλο χρονικό διάστημα της σεζόν είχαμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που όλοι γνωρίζουν (γηπεδικό-οικονομικό).

Το διάστημα που μεσολάβησε από την λήξη του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ έδειξε ότι με θέλει και ότι του χρόνου θα έχει μια ομάδα ανταγωνιστική η οποία θα διεκδικήσει τίτλους.

Εγώ αυτό που πραγματικά ήθελα ήταν να παραμείνω στην ομάδα που αγαπώ και να συμμετέχω στην προσπάθεια για την κατάκτηση τίτλων. Έπειτα από τις συζητήσεις με τον κ. Αλεξίου είμαι ένα βήμα πριν την υπογραφή του νέου συμβολαίου. Απομένουν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες με την υλοποίηση των οποίων τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανανεώσω με την ΑΕΚ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X