Μετακόμιση της ΠΑΕ στην Αλσούπολη

Μετακόμιση της ΠΑΕ στην Αλσούπολη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ed85f495bda6400860b5182a408cba57_408657Η μετακόμιση των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ώρας», με τους ανθρώπους της Ένωσης να έχουν βρει το κτίριο που θα στεγαστεί η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ μέχρι να ετοιμαστούν τα γραφεία στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το κτίριο βρίσκεται στην Αλσούπολη, απέναντι από το ΟΑΚΑ, όπου εγκαθίστανται αυτή τη στιγμή τα γραφεία του “Δικεφάλου”.

Σημειώνεται ότι αρκετό χρονικό διάστημα πριν δημιουργηθεί ξανά η ΠΑΕ υπήρξε έρευνα ανεύρεσης κτιρίου, προκειμένου να στεγαστούν τα γραφεία της ομάδας, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν παρουσιαζόταν ικανοποιημένος με εκείνα στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο.

Νέα Φιλαδέλφεια, Νέο Ηράκλειο και η ευρύτερη ζώνη της Καλογρέζας ήταν οι περιοχές που ερευνούνταν για αυτή τη στέγαση, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα, κάτι που οδήγησε την ΑΕΚ να περιμένει την υλοποίηση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ωστόσο η επιστροφή στη Super League σε συνδυασμό με την καθυστέρηση της έναρξης του γηπέδου οδήγησε τους ιθύνοντες του συλλόγου να διερευνήσουν ξανά την υπόθεση μετακόμισης. Με τους κόπους τους αυτή τη φορά να ανταμείβονται με το νέας τεχνολογίας κτίριο.

Η μετακόμιση αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβρη, αφού το εν λόγω κτίριο είχε να ενοικιαστεί χρόνια λόγω του υψηλού κόστους και οι διοικούντες την ΠΑΕ σκοπεύουν να το ανακαινίσουν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X