Μέχρι CAS σκέφτεται να φθάσει ο Παναθηναϊκός κατά Ολυμπιακού

Μέχρι CAS σκέφτεται να φθάσει ο Παναθηναϊκός κατά Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

uefaΜέχρι το ανώτατο διεθνές αθλητικό δικαστήριο είναι διατεθειμένοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να φθάσουν ώστε να δικαιωθούν στην καταγγελία που έχουν κάνει κατά του Ολυμπιακού, για τους περιοριστικούς όρους που έχουν επιβληθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη από τον ανακριτή διαφθοράς και τον εισαγγελέα υπηρεσίας, προκειμένου να πάρουν τη θέση του στο Champions Leauge.

Στον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών επιβλήθηκε στις 18 Ιουνίου απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και υποχρεωτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα, ενώ αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 200.000 ευρώ.

Την αναφορά των πρασίνων για την λεγόμενη «εγκληματική οργάνωση» θα εξετάσει τη προσεχή Πέμπτη (23/7) η επιτροπή εφέσεων της UEFA,  ενώ σε περίπτωση που το αποτέλεσμα που θα έρθει μετά την εξέταση της υπόθεσης δεν είναι το επιθυμητό, τότε ο Παναθηναϊκός θα πάει την υπόθεση στο CAS στην Λωζάννη. 

Πηγή: livescore

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X