Κρούση σε Παπακυριάκου

Διακοπή συμβολαίου σε Παπακυριακού και Αλεξίου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papakyriakouΣε αναζήτηση αθλητών, με τους οποίους θα κλείσουν το ρόστερ της ομάδας βρίσκεται ο Νίκος Μπουτσουρής.

 Ο τεχνικός του βόλει ανδρών της Ένωσης έχει φανερώσει τα πλάνα του εδώ και αρκετό καιρό κοινοποιώντας την αναγκαιότητα ενδυνάμωσης του έμψυχου υλικού για την βασική επτάδα.
Κύριο μέλημα του είναι η έλευση έμπειρου παίκτη στη θέση του λίμπερο, ωστόσο η αρνητική απάντηση παραμονής του Σταυρου Κατσανεβάκη στην ομάδα οδηγεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ στην αναζήτηση αντικαταστάτη του.
Μη ξεχνάμε ότι ο Μπουτσουρής στήριζε πολλά στον έμπειρο κεντρικό, με αποτέλεσμα η χθεσινή τροπή των πραγμάτων να του προκαλεί ακόμη έναν “πονοκέφαλο”.
Επειδή, όμως, δεν υπάρχει χρόνος για κωλυσιεργίες ο Έλληνας προπονητής άρχισε να κοιτάζει την περίπτωση του Τάσου Παπακυριάκου.
Το ενδιαφέρον του για τον 31χρονο αθλητή εκδηλώθηκε στους ιθύνοντες του Δικεφάλου, οι οποίοι ήρθαν αμέσως σε επαφή  με τον κεντρικό.
Η επιστροφή του Έλληνα αθλητή στην ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr αποτελεί θέλγητρο για τον ίδιο, αλλά αυτός ο παράγοντας δεν είναι καταλυτικός ώστε να έρθει η συμφωνία.
Ο Παπακυριάκου, που πέρυσι έπαιζε στη Λαμία, εξετάζει και άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του αυτή την περίοδο, προκειμένου να πάρει την τελική του απόφαση.
ΕΥΑΝΘΙΑ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X