Ασλανίδης στο enwsi.gr: "Η ΑΕΚ θα πρωταγωνιστήσει, αλλά να κριθούν όλα στο γήπεδο" (VIDEO)

Η κλήρωση της Football League 2014-15 (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ASLANIDISΤο μήνυμα του Ευάγγελου Ασλανίδη τόσο ως προς τον φετινό στόχο της ΑΕΚ, όσο και ως προς την διαφάνεια του πρωταθλήματος, ήταν ξεκάθαρο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε μέσω του enwsi.gr ότι η επιστροφή του Δικεφάλου στη Super League δεν θα μπορούσε να μη συνδυαστεί με πρωταγωνιστικούς στόχους.

“Όλοι παίζουν με όλους, αλλά η ΑΕΚ γύρισε και γύρισε για να πρωταγωνιστήσει. Θεωρώ ότι μέρα με τη μέρα, μεθοδικά, δουλεύουμε με σκοπό να κάνουμε την ΑΕΚτζήδικη οικογένεια χαρούμενη και περήφανη. Ελπίζω να γίνει ένα τίμιο πρωτάθλημα, ένα καθαρό πρωτάθλημα και τα παιχνίδια να κρίνονται στο γήπεδο. Ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να είναι ήρεμος. Μέρα με τη μέρα βλέπει, αφού είναι ορατό πλέον, ότι η ΑΕΚ κάνει τις κινήσεις που πρέπει, καλύπτει τις θέσεις που θέλει να καλύψει. Θα γίνουν κι άλλες κινήσεις με έναν και μόνο στόχο. Να πρωταγωνιστήσουμε κι αυτό θα γίνει. Τα πολλά λόγια γενικά είναι φτώχεια, αλλά πιστεύω ότι Κυριακή με Κυριακή θα αποδεικνύουμε ότι θα πρωταγωνιστήσουμε”, τόνισε στην κάμερα του enwsi.gr ο Ευάγγελος Ασλανίδης μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ έστειλε και ένα δεύτερο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση:

“Είναι από αξιοπερίεργο, έως και παράδοξο το γεγονός ότι θέλουμε γύρω στον ένα με ενάμιση μήνα να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα κι ακόμα δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία του προηγούμενου. Γι’ αυτό έχουμε πάλι ομάδα Α και ομάδα Β και να δεν ξέρει κανείς ποιος και με ποιον παίζει. Θα πρέπει να αναλάβουν άπαντες τις ευθύνες τους. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε την ομάδα σύμφωνα με την ιδεολογία της ΑΕΚ”.

[youtube id=”oyVDDYjxX1Y” width=”600″ height=”350″]

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X