Παραμένουν χωρίς τηλεοπτική "στέγη" τα φιλικά της ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kameraΗ ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ήδη ανακοινώσει τη διεξαγωγή συνολικά εφτά φιλικών αγώνων μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της για το πρωτάθλημα της Super League. Πέντε από αυτά θα γίνουν στην Πολωνία, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, ένα με τη Σεβίλλη στις 8 Αυγούστου και το τελευταίο θα είναι στην Ανκόνα απέναντι στην ίντερ.

Μέχρι στιγμής το μοναδικό που έχει βρει τηλεοπτική “στέγη” είναι αυτό με τη Σεβίλλη στο Ολυμπιακό στάδιο, το οποίο θα μεταδώσει ο ΟΤΕ TV. Οι συζητήσεις πάντως συνεχίζονται όλες αυτές τις μέρες και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και με τα υπόλοιπα έξι φιλικά ματς της Ένωσης.

Το βέβαιο είναι ότι το enwsi.gr θα ακολουθήσει την προετοιμασία της ΑΕΚ στην Πολωνία και θα σας μεταδώσει LIVE μέσω Web Radio όλες τις αναμετρήσεις που θα δώσει ο Δικέφαλος, με αποκλειστικά βίντεο, φωτογραφίες και όπως πάντα πληρέστατο ρεπορτάζ για να σας βάλει στο …κλίμα της ομάδας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X